DEJAN JE MOJA DESNA RUKA, SVE BIH URADILA ZA NJEGA! Ovako je majka monstruma pričala o SINU UBICI! Da li je SINOVIMA POMOGLA da se reše Dankinog tela ili ĆUTI O ONOME ŠTO JE VIDELA!?

Autor:

Hronika

08.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona će danas biti saslušana!

DEJAN JE MOJA DESNA RUKA, SVE BIH URADILA ZA NJEGA! Ovako je majka monstruma pričala o SINU UBICI! Da li je SINOVIMA POMOGLA da se reše Dankinog tela ili ĆUTI O ONOME ŠTO JE VIDELA!?

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Dejan Dragijević (50) priznao je da je udavio dvogodišnju Danku Ilić nakon što ju je njegov kolega Srđan Janković (50) udario službenim automobilom. On je na saslušanju puna dva sata opisivao zločin, ali i obelodanio da su mu otac Rade Dragijević (73) i brat Dalibor Dragijević (40) pomagali da telo deteta premeste na drugu lokaciju sa deponije gde je navodno prvo bačena.

Dalibor Dragijević umro je juče u policijskoj upravi Bor od infarkta.

Srđan Janković, vozač automobila kojim je udarena mala Danka, branio se ćutanjem.

Majka brani sina ubicu!

Dejanova majka Svetlana odmah nakon hapšenja sina ubice branila ga je u izjavama  novinara, te je tvrdila kako joj sin pomaže u svemu i da bi ona sve uradila za njega. Ona će biti ispitana kako bi se utvrdilo da li je i ona na neki način učestvovala u zločinu za koji su optuženi njen sin Dejan.

- Kad sam čula šta se desilo, ja sam imala 180 sa 100 pritisak, a 94 otkucaja (srca u minutu). Rekla sam da idem u Hitnu (pomoć), ali nije bilo jer bili su ovi u Banskom Polju. I nisam dobro ni sad.  Dejan je dobar sin, sluša ovde, on je bio moja desna ruka. Za sve. Zato ja plačem, sve bih uradila za njega, on je bio moja desna ruka. Voleo je neku čašicu samo da popije. Ništa mi nije rekao za devojčicu. Uhapsili su ga na poslu. Nisam ga videla. On treba sad da se kupa, da se brije, odelo da se promeni. Ja sam na televiziji čula. - bila je prva reakcija majke osumnjičenog D. D.

Svetlana je ubeđena da njen sin nje počinio užasan zločin uprkos saopštenju policije da ga je sam i priznao.

- Kažem da nije on bio. Garantujem 1.200-300 posto da on to uopšte nije uradio - rekla je ona za Kurir.

Podsetimo, Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50) uhapšeni zbog ubistva devojčice za kojom se tragalo 10 dana. Mala Danka Ilić (2), za kojom je tragala cela Evropa, ubijena je. 

Prema dosadašnjoj rekonstrukciji zločina, službeni auto JKP "Vodovod" fijat panda koji je vozio Dragijević 26. marta, u 13.52, udario je devojčicu u Ulici Radomira Putnika u Banjskom polju. Kako se saznaje da je jedan od njih još živu Danku ugušio i ubacio u gepek vozila. Već pijani, oni su opet svratili na pivo u jednu kafanu i potom se vratili u "Vodovod", gde rade obojica. Najverovatnije su i varikinom oprali su auto da bi uklonili tragove. Telo male Danke još nije pronađeno.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hasanovic Jelena

08.04.2024 16:44

Svaka majka ne moze prihvatiti da joj je sin ubica.No kad je vec priznao znaci da ga nie dobro poznavala.Zalosno sta sve postoji na ovom svetu gde nemaljudskosti i ljubavi i milosti