POLICIJA PRETRAŽUJE LAZAREV KANJON! Ubice ovde ostavile telo male Danke? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

08.04.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj pripadnika MUP angažovano je na pronalasku tela male Danke.

POLICIJA PRETRAŽUJE LAZAREV KANJON! Ubice ovde ostavile telo male Danke? (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, facebook

Policija i dalje nastavlja sa potragom za telom male Danke Ilić (2) iz Bora.

Intenzivno se pretraživana Lazareva pećina u blizini sela Zlot, Lazarev kanjon, kao i celokupno područje duž Zlotske reke.

Takođe, pretražene su i deponije koje se nalaze u blizini ovog sela, a vršen je i naknadni pretres kuća ubica. Do sada su detaljno pregledane i lokacije na deponiji na Starobanjskom putu kod Banjskog polja, kao i okolne poljane, šume i potoci, kao i koliba oca Srđana Jankovića.

Juče su pripadnici MUP pretraživali i jamu koja je duboka čak 70 metara pod sumnjom da se telo devojčice tu krije, ali i su i korišćeni specijalni dronovi sa mogućnošću zuma do najsitnijih detalja.

Osumnjičeni za njeno ubistvo su saslušani u Tužilaštvu, nakon čega im je Sud odredio pritvor od 30 dana.

Srđan, jedan od osumnjičenih, se u Tužilaštvu branio ćutanjem, dok je Dejan priznao zločin, navodeći da su mu u prikrivanju tela pomogli otac i brat.

Podsćanja radi, nakon priznanja Dejana Dragijevića (50) da je udavio dvogodišnju Danku Ilić nakon što ju je njegov kolega Srđan Janković (50) udario službenim automobilom, on je na saslušanju obelodanio da su mu otac Rade Dragijević (73) i brat Dalibor Dragijević (40) pomagali da telo deteta premeste na drugu lokaciju sa deponije gde je navodno prvo bačena.

Dalibor Dragijević umro je juče u policijskoj upravi Bor od infarkta.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading