OVO JE PEĆINA U KOJOJ SE TRAGA ZA TELOM MALE DANKE: Da li je monstrum ovde sakrio leš dvogodišnje devojčice? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

07.04.2024

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jučerašnjeg dana, policija je vršila intenzivnu potragu u selu Zlot, čak i u dvorištu komšinice Dejana D. Dragice.

OVO JE PEĆINA U KOJOJ SE TRAGA ZA TELOM MALE DANKE: Da li je monstrum ovde sakrio leš dvogodišnje devojčice? (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Tokom celog dana policija je intenzivno radila na prikupljanju dokaza u vezi sa ubistvom male Danke Ilić. Potraga za telom se nastavlja i danas, a fokus je sada na Lazarevoj pećini i Zlotskoj reci, udaljenim nešto više od tri kilometra od mesta gde je osumnjičeni Dejan D. živeo.

 

Ekipa Republike, koja se nalazi na licu mesta, istakla je da se ispred Lazareve pećine nalazi veliki broj pripadnika MUP.

 

Potraga na terenu kuće osumnjičenog

Ispred kuće osumnjičenog Dejana D. danas vlada potpuni muk. Samo jedna patrola policije je prisutna, dok su juče na tom mestu bile cisterne za isušivanje septičkih jama, vatrogasci i bageri.

Sumnja se proširila na komšinicu

Tokom jučerašnjeg dana, policija je vršila intenzivnu potragu u selu Zlot, čak i u dvorištu komšinice Dejana D. Dragice. Ona je izjavila da sumnja kako je neko nedavno obio njenu kapiju, ali da nije primetila nikakve promene oko bunara i septičke jame.

Uhapšeni otac i brat osumnjičenog

Policija je takođe uhapsila oca i brata osumnjičenog Dejana D. zbog sumnje da su mu pomogli u premestanju tela devojčice sa deponije na nepoznatu lokaciju.

Apel za saradnju građana

Policija i dalje apeluje na građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o ovom slučaju, da ih podele sa nadležnim organima kako bi se ubrzao proces pronalaženja tela male Danke Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading