DIREKTOR JKP ''VODOVOD'' IZ BORA PODNEO OSTAVKU!

Autor:

Hronika

08.04.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Pavić, direktor Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor jutros je podneo ostavku.

DIREKTOR JKP ''VODOVOD'' IZ BORA PODNEO OSTAVKU!

Foto: printscreen/Google Earth, facebook

Direktor Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" iz Bora Goran Pavić, rano jutros je podneo ostavku na ovu funkciju, saznaje Republika.

Naime, kako nezvanično saznajemo, Goran Pavić je podneo ostavku iz moralnih razloga, nakon što su dvojica zaposlenih iz ovog preduzeća, Dejan Dragijević i Srđan Janković, uhapšeni zbog sumnje da su usmrtili dvogodišnju Danku Ilić.

Oni se sumnjiče da su 26. marta nesrećnu devojčicu najpre udarili automobilom, a onda je jedan od njih dvojice, izašao iz kola, davio je dok nije prestala da diše, a onda je stavili u kola i odneli na deponiju.

Nakon dva dana, Dragijević je, prema sopstvenom priznanju, uz pomoć oca i brata Dalibora, koji je u noći između 6. i 7. aprila preminuo u policijskoj stanici, telo Danke preneo na drugo mesto.

Za njenim telom se traga nanonoćno.

Podsetimo, Ninoslav Cmolić, načenik Uprave kriminalističe policije je objasnio zašto dosad osumnjičeni Janković i Dragijević nisu rekli tačnu lokaciju tela ubijene devojčice.

- Jedino racionalno objašnjenje do kog mi dolazimo jeste da je moguće da je nešto monstruozno uradio sa telom. Ili ima psihičku blokadu, pa ne može da se seti. U jednom trenutku nam kaže gde je telo, kada odemo tamo njega nema, onda pomene drugo mesto, tela nema. I tako u krug. Tu do izražaja dolaze druge osobine, kao da mu se ličnost s vremena na vreme menja. Zato kažem sigurno će biti potrebno da stručnjaci analiziraju oba lica - rekao je Cmolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading