OVDE SE DANKA POSLEDNJI PUT BEZBRIŽNO IGRALA! Kuća u ruševinama, zarasla trava, truli i goli zidovi! (VIDEO)

Autor:

Hronika

07.04.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća u kojoj se Danka igrala pre nego što je ubijena oronula i zapuštena.

OVDE SE DANKA POSLEDNJI PUT BEZBRIŽNO IGRALA! Kuća u ruševinama, zarasla trava, truli i goli zidovi! (VIDEO)

Foto: republika, Facebook

Danka Ilić, dvogodišnja devojčica iz Bora, nestala je 26. marta u Banjskom polju kada se igrala u dvorištu kuće njene majke.

Deset dana kasnije, nakon danonoćnog rada policijskih službenika, otkriveno je da je devojčica ubijena, a da su Srđan Janković i Dejan Dragijević priznali izvršenje ovog zločina.

Ekipa portala Republike je u Boru i snimila je kuću iz koje je devojčica nestala. Uništena, ogoljenih zidova, bez prozora, prljava i puna smeća, a kako se može videti iz snimka drona koji smo napravili, kuća preti da se sruši.

Danka se ovde igrala sa svojim bratom poslednji put, bezbrižno, pre nego što su joj dva zlotvora oduzela život.

Prema navodima iz istrage, devojčica je prošla put od pojate u dvorištu, nizbrdo do asfalta, gde ju je udario automobil koji su vozili osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević. Prema izvorima iz istrage, put kojim je Danka prešla bio je prekriven grmljem, žbunjem i rastinjem.

- Majorka policije Bojana Otović Pjanović je izjavila da je teren na kojem se Danka kretala bio izuzetno težak za prolazak, te da je bilo neverovatno da tako malo dete uspe samo da pređe taj put - navodi se u izveštaju.

U noći između petka i subote, pedesetogodišnji Dejan Dragijević je priznao na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić. Prema izvorima, Dragijević je takođe otkrio da su mu otac i brat pomogli da se reši tela.

Drugi osumnjičeni Srđan Janković je tokom saslušanja u tužilaštvu odbio da odgovara na pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading