"MOLILA SAM BOGA DA PRESTANE, MISLILA SAM UBIĆE ME!" Nedu rođeni brat BRUTALNO pretukao - devojka završila sa HEMATOMIMA po čitavom telu! (FOTO)

Autor:

Hronika

07.04.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda je u tom trenutku molila svog nasilnika da prestane da je pesniči.

"MOLILA SAM BOGA DA PRESTANE, MISLILA SAM UBIĆE ME!" Nedu rođeni brat BRUTALNO pretukao - devojka završila sa HEMATOMIMA po čitavom telu! (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@_zl.neda

Užasavajući slučaj nasilja dogodio se kada je mlada žena, Neda, brutalno pretučena od strane svog rođenog brata nakon što se on vratio sa posla u kasnim večernjim satima.

Prema izveštaju, događaj se odigrao oko 22:20 časova u utorak, 26. marta, kada je Nedin brat, nakon povratka sa posla, počeo da je pesnicama brutalno udara, preteći da će je ubiti. Neda je primila nekoliko udaraca u glavu i leđa, nakon čega je pala na pod. Nesrećna žena je nastavila da bude meta nasilja dok je ležala na podu, dok ju je njen brat neprekidno udarao pesnicama, iznad nje se podsmevajući i omalovažavajući je.

Neda je u tom trenutku molila svog nasilnika da prestane i uporno je izgovarala molitve, nadajući se da će preživeti ovu strašnu situaciju. Konačno, uspela je da se oslobodi nasilnika i odmah je potražila pomoć, uzimajući taksi do najbliže policijske stanice.

Nakon što je stigla u policijsku stanicu, Neda je odvezena na Urgentni centar gde su joj lekari konstatovali teške telesne povrede i hematome po telu, što svedoči o brutalnosti napada koji je pretrpela.

Ova šokantna priča ukazuje na ozbiljnost problema porodičnog nasilja i nasilja nad ženama koje se i dalje dešava u našem društvu. Neda je hrabro reagovala u teškoj situaciji, ali je ova priča takođe podsećanje na to da je neophodno da društvo i institucije ozbiljno shvate i aktivno rade na zaštiti žrtava nasilja.

Policija je pokrenula istragu o ovom slučaju i nastavlja da radi na hapšenju počinioca. Želimo brz oporavak Nedi i nadamo se da će nasilnik biti priveden pravdi kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mila

07.04.2024 12:03

Jadna devojka...da je najgora na svetu ovo nije zasluzila...sto najgore ovde se krug nasilja ne zavrsava ,ovako ce I sa suprugom... Pocinioc se mora kazniti!