U BOR NE MOŽE NI IGLA DA PADNE! Ko želi da uđe u BANJSKO SELO, policiji mora da da OVO NA UVID!

Autor:

Hronika

31.03.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za malom Dankom Ilić se traga 6. dan.

U BOR NE MOŽE NI IGLA DA PADNE! Ko želi da uđe u BANJSKO SELO, policiji mora da da OVO NA UVID!

Foto: Tanjug, Facebook

Danas je 6. dan potrage za nestalom Dankom Ilić, a kako ekipa Republike saznaje, u Bor, kao i Banjsko polje, niko ne može ući a da prethodno ne bude legitimisan. 

Naime, kako saznajemo, na nekoliko prilaza selu, kao i u samom selu, stoje patrole koje vrše proveru svakoga ko prođe. 

Republika

Foto: facebook, mup, vladimir lukic

 

 

PODSETIMO

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje, ušla je u šesti dan.

Zasad nema ni pomaka ali ni preciznih informacija kako je nestalo dete koje ima samo dve godine i to na porodičnom imanju nedaleko od Bora.

U trenutku nestanka, malena Danka imala je kosicu vezanu u repić, ljubičaste pantalonice, cuclu i maslinasto zelenu šarenu jaknicu. Malena ima smeđu kosu i smeđe oči a visoka je oko 85 centimetara.

Foto: facebook

 

 

Pregledan tunel dug 4,5 kilometara

Pregledan je i tunel od 4,5 km, a očekuje se i pregled svih vodovodnih i kanalizacionih sistema koji vode do Borskog jezera. Urađena je i rekonstrukcija kretanja majke i male Danke dana kad je devojčica nestala.

Tužilaštvo je, uzimajući u obzir činjenicu da je majka poslednja imala kontakt sa devojčicom, naložilo detaljno forenzičko veštačenje njenog telefona.

Inače, potraga za malom Dankom ne posustaje ni minuta. Banjsko polje vrvi od policije a u potragu su uključeni i helikopteri MUP koji su nadletali Banjsko polje i oblast oko tog naselja.

Policija je pretražila samu okolinu kuće, zatim tunel, podzemne kanale i šahtove, kao i okolnu šumu ali nisu pronašli nijedan trag koji bi ukazao na to da se dete u nekom trenutku i tu obrelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading