"KAŽI DA SAM KRALJ, CAR, BORAC ZA PRAVDU- ZOVI NOVINARE": Ubio devojku i osam mladića i pucao na 30 mladih, pa izgovorio neverovatnu rečenicu

Autor:

Hronika

22.03.2024

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretio je da će ih razneti bombom zajedno sa sobom ukoliko naprave pogrešan korak.

"KAŽI DA SAM KRALJ, CAR, BORAC ZA PRAVDU- ZOVI NOVINARE": Ubio devojku i osam mladića i pucao na 30 mladih, pa izgovorio neverovatnu rečenicu

Foto: ST/Nemanja Pančić facebook, Tanjug

Uroš Blažić

U masakru Uroša Blažića prošlog 4. maja, oko 11 sati uveče,  ubijeno je devetoro mladih iz Dubone i Malog Orašja i 12 ranjeno. Oko desetoro njih je pukom srećom izbeglo smrtonosne hice iz Blažićevog oružja, a dvoje njih su pod prisilom proveli sate u društvu monstruma nakon izvršenog masakra.

Taksista kojeg je zaustavio u begu od policije i devojka koja se zatekla u njegovom  vozilu bili su  oko tri sata, takoreći njegovi taoci.

Pretio je da će ih razneti bombom zajedno sa sobom ukoliko naprave pogrešan korak.

Devojka je slagala da je trudna da bi omekšala kameno srce Blaźića  i on joj je kazao da je napravio zlo i da je ubio momke iz dva sela i da je pucao i u devojke, a ona ga je tešila govoreći mu da on nije kriv samo u nameri da izvuče živu glavu i spase taksistu.

Kada su bili blizu njenog odredišta kod kuće njenog dečka strahovito je strepela od rastanka sa ubicom. Ono što joj je rekao je potpuno šokiralo:

- Kad sam  izlazila iz taksija Uroš mi je rekao da mesec dana ćutim i nikom ne govorim o njemu, a da posle toga mogu novinarima da kažem da je kralj i car - ispričala je devojka u svom svedočenju. 

Ona se užasno plaši ponovnog susreta sa masovnim ubicom, a svesna je da će biti pozvana da svedoči na sudjenju monstrumu. Osim straha devojka ima i druge psihičke probleme zbog Blažića.

- Sanjam užasne stvari vezane za tu noć i tog čoveka, a drhtim kada zaspim od svega što sam preživela - ispričala je u svedočenju pred Višim javnim tuźilaštvom u Smederevu.
Ona se izjsnila da želi naknadu nematerijane štete koju joj je Blažić naneo i da se pridružuje njegovom krivičnom gonjenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tijana

24.03.2024 09:30

Kakav monstrum i ludak, na kolac bi ga nabila!