SVEDOČENJE OD KOG SE DIŽE KOSA NA GLAVI! BIVŠA DEVOJKA Uroša Blažića: Držao PIŠTOLJ ispod jastuka, prisiljavao me na odnose!

Autor:

Hronika

22.03.2024

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opisala je i situaciju kada je Uroš Blažić bio agresivan prema njoj.

SVEDOČENJE OD KOG SE DIŽE KOSA NA GLAVI! BIVŠA DEVOJKA Uroša Blažića: Držao PIŠTOLJ ispod jastuka, prisiljavao me na odnose!

Foto: Foto instagram, Shutterstock

Bivša devojka A. Đ. optuženog masovnog ubice Uroša Blažića (21) iz Dubone kod Mladenovca, koji je 4. maja prošle godine počinio masakr u selima Dubona i Malo Orašje, u svedočenju u tužilaštvu navela je "da ga se plašila i da ju je prisiljavao na seksualne odnose".

- Bila sam u emotivnoj vezi sa Urošem neka tri meseca, od avgusta do oktobra 2022. U periodu pred raskid dešavalo se da ja ne želim da imam seksualne odnose sa Urošem, ali bi on insistirao i ja bih morala da pristanem. Plašila sam ga se - izjavila je ona na saslušanju i objasnila da je okrivljenog upoznala u avgustu te godine kada je brala šljive kod njega u nadnici, piše Kurir. 

A. Đ. je objasnila da je videla oružje u kući okrivljenog.

- Jednom prilikom kada sam spavala kod Uroša videla sam da ispod jastuka drži pištolj. Bio je sive boje sa crnom drškom. Pitala sam ga odakle mu pištolj, a on mi je rekao da je to njegov pištolj i da za njega ima dozvolu. Tražila sam da ga skloni i on je to uradio - rekla je ona i dodala da joj je Uroš rekao i da njegovi otac i deda imaju lovačke puške.

Kako se navodi u optužnici, koju je potvrdio Apelacioni sud, devojka je vezu sa okrivljenim opisala kao lepu samo prvih mesec dana. Opisala je i situaciju kada je Uroš Blažić bio agresivan prema njoj.

Foto: Nikola Mutić

Mesto ubistva

 

- Jednom se desila neprijatna situacija kada smo se posvađali u kolima, dok me je vraćao kući. Zaustavio je kola, izbacio me nasred puta u Malom Orašju i rekao: "Izađi da te ne bih udario!". Bio je veoma besan i ljut, nikad ga nisam videla takvog. Na kraju sam ga molila da me odveze kući, jedva je pristao - posvedočila je i dodala "da je raskinula sa Urošem kada je počeo da je laže."

Prema njenim rečima, usledili su i problemi jer je ona kao srednjoškolka morala da krene u školu.

- Tražio je od mene da prestanem sa redovnim školovanjem i da nastavim vanredno 4. razred, što ja nisam želela. Ubeđivao me je da se i njegova snaja udala mlada za njegovog brata i da se lepo slažu, kao i da to nije ništa strašno - ispričala je A. Đ. i dodala da joj je smetalo što je Uroš zahtevao da sve bude po njegovom.

- Svakog dana sam bila kod njega, a kada bih predložila da idemo do Mladenovca ili Smedereva Uroš ne bi želeo, pod izgovorom da je umoran ili da mu ne odgovora društvo.

A. Đ. u svom iskazu navela je da se okrivljeni Uroš Blažić često hvalio kako dobro zarađuje.

- Bio je veliki protivnik cigareta i alkohola, ali je voleo da ide u teretanu. Videla sam u kuhinji da je imao neke velike crne kutije u kojima je bio prah, a na njima je naslikano nešto za trening - navela je A. Đ. u avgustu u nadležnom tužilaštvu i dodala:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, MUP, Shutterstock

Uroš Blažić

 

- Uroš je bio opčinjen motorima, često smo gledali domaće filmove, a obožavao je i seriju "Crni Gruja". Nikada se nije žalio da ima loše odnose sa meštanima jer se nije ni družio sa njima. Smatrao da je poseban i bolji od njih zato što je školu završio u Beogradu i tamo je imao prijatelje.

Kako je potom dodala, poslednji put se čula sa njim za Novu godinu i Božić kada joj je čestitao praznike.

- Tražio je da dođem kako bi mi vratio neke stvari, ali sam rekla da mi nisu potrebne, plašila sam se da bi opet mogao da bude agresivan prema meni - rekla je ona i dodala da je tada od njega tražila da je više ne zove, što je on i uradio.

Otac mu bio autoritet

A. Đ. je u tužilaštvu posvedočila o tome da je tokom veze svaki dan bila sa Urošem Blažićem.

- Svaki dan sam bila kod njega, a često se dešavalo i da idemo kod njegovih na ručak. Uroš je jako poštovao svog oca, u njemu je video autoritet, dok je sa majkom imao hladniji odnos - rekla je A. Đ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading