SNIMAK KRAĐE NA BELIM VODAMA: Muškarac upao u dvorište, pa počeo da "OPERIŠE", uzeo veliki PLEN (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.03.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni lopov ostavio za sobom trag neverice i zabrinutosti

SNIMAK KRAĐE NA BELIM VODAMA: Muškarac upao u dvorište, pa počeo da "OPERIŠE", uzeo veliki PLEN (VIDEO)

Foto: Shutterstock

policija

Društvenim mrežama poslednjih dana kruži snimak koji je šokirao javnost - muškarac bezobrazno upada u nekoliko kuća, prilikom čega je, prema navodima, iz jedne ukrao motor.

Ova neverovatna serija provala, kako se navodi u objavi na Instagram stranici "moj_beo_grad", navodno obuhvata čak 15 kuća, ostavljajući za sobom trag neverice i zabrinutosti među građanima.

Ovaj drski pokazatelj kriminala budi niz pitanja o bezbednosti i sigurnosti u zajednici. Građani se pitaju kako je moguće da jedan pojedinac uspešno izvrši pokušaj provale u toliko domova, ostavljajući iza sebe osećaj nesigurnosti među komšijama. Očekuje se da će nadležne institucije preduzeti odgovarajuće mere kako bi se osigurala zaštita građana od sličnih incidenata u budućnosti.

Do sada, informacije o eventualnom hapšenju ili identifikaciji lopova nisu dostupne javnosti. Postavlja se pitanje da li je ovaj pojedinac deo organizovane grupe ili je delovao samostalno, te da li je možda već počinio slične zločine u prošlosti. Građani se nadaju da će nadležni organi brzo reagovati i pronaći odgovorne za ove nedela, kako bi se obnovio osećaj bezbednosti u njihovim domovima.

U svetlu ovog događaja, važno je podići svest o merama predostrožnosti i bezbednosti kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata. Ova situacija takođe naglašava važnost saradnje između građana i nadležnih institucija u borbi protiv kriminala i očuvanju sigurnosti u zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading