PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV SLAĐANE KOJA JE SA LJUBAVNIKOM UBILA MUŽA: Horor zločin u Majdanpeku!

Autor:

Hronika

18.03.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačni rezultati obdukcije Dejanovog tela potvrdili su stravičnu brutalnost zločina. Telo je bilo uništeno paljenjem, a prethodno je Dejan zadobio prelom baze lobanje pre nego što je telo zapaljeno u automobilu.

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV SLAĐANE KOJA JE SA LJUBAVNIKOM UBILA MUŽA: Horor zločin u Majdanpeku!

Foto: Društvene mreže

Više javno tužilaštvo u Negotinu je podiglo optužnicu protiv Slađane Paunović i njenog ljubavnika Srećka M. zbog sumnje da su ubili njenog supruga Dejana 5. avgusta prošle godine kod Majdanpeka. Njih dvoje se terete za krivično delo teško ubistvo, a trenutno se nalaze u pritvoru jer im preti kazna zatvora veća od 10 godina.

- Protiv M.R. se vodi odvojen postupak jer je on u vreme izvršenja krivičnog dela bio maloletan, tako je on osuđen na sedam godina maloletničkog zatvora. Dvoje optuženih imaju pravo na žalbu na optužnicu i tek po završetku toga biće zakazano suđenje za dvoje okrivljenih - kažu za Kurir iz Višeg javnog tužilaštva u Negotinu.

Konačni rezultati obdukcije Dejanovog tela potvrdili su stravičnu brutalnost zločina. Telo je bilo uništeno paljenjem, a prethodno je Dejan zadobio prelom baze lobanje pre nego što je telo zapaljeno u automobilu. Ovo otkriće demantovalo je tvrdnje osumnjičenih da je Dejanovu smrt prouzrokovala saobraćajna nesreća.

- Obdukcija je obavljena nakon ekshumacije Dejanovog tela. Telo je bilo uništeno paljenjem, ali je na osnovu ostatako konstatovano da je on zadobio prvo prelom baze lobanje, a da je njegovo telo nakon toga samo pomereno u automobil gde je spaljeno. Nije bila u pitanju nikakva saobraćajna nesreća kako su to osumnjičeni pokušali da predstave - kaže izvor Kurira.

M.R. (18), tada maloletni saučesnik u ovom zločinu, osuđen je na sedam godina maloletničkog zatvora. Protiv njega se vodi odvojen postupak zbog njegovog maloletnog statusa u vreme izvršenja krivičnog dela.


Slađana se tereti da je organizovala ubistvo supruga na desetogodišnjicu braka u saučešništvu sa svojim ljubavnikom Srećkom M. Interesantno je da je Srećko bio najbolji prijatelj pokojnog Dejana. Takođe, maloletniku koji je učestvovao u zločinu navodno je plaćeno najpre 100 evra, a potom još 5.000 dinara.

Zločin je otkriven nakon što se maloletnik požalio svom drugu iz susednog sela da nije dobio dovoljno novca. Taj drug je slučaj prijavio Dejanovom rođenom bratu Zlatku Paunoviću i policiji u Majdnapeku, što je dovelo do rasvetljavanja Dejanove smrti. Sva trojica osumnjičenih su pali na poligrafskom ispitivanju.

Zbog toga što supruga nije želela da se obavi obdukcija tela njenog supruga, naknadno je obavljena ekshumacija tela pokojnog Dejana Paunovića na seoskom groblju u Klokočevcu.

Slađana i Srećko imaju pravo na žalbu na optužnicu, a suđenje za njih će biti zakazano tek po okončanju tog procesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading