ZAVRŠENA OBDUKCIJA MARKA MAJSTOROVIĆA: Kako je mladić iz Veternika završio na dnu reke?

Autor:

Hronika

14.03.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mestu gde je bio na obali, pronađena je pumpa za duvanje čamca, dok su u vodi pronađeni delovi čamca, veslo i čizme.

ZAVRŠENA OBDUKCIJA MARKA MAJSTOROVIĆA: Kako je mladić iz Veternika završio na dnu reke?

Foto: Privatna arhiva

Obdukcija tela tridesetogodišnjeg Marka Majstorovića iz Veternika je završena, a rezultati su pokazali da je njegova smrt nastupila utapanjem. Kako saznajemo, nema sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale na nasilnu smrt, a nije bilo ni tragova povreda koji bi ukazali na zločin.

Prijateljica porodice potvrđuje da je telo bilo u vodi deset dana pre nego što je izbačeno na obalu, gde su pronađeni i Markov novčanik i telefon, dok su čizme, čamac i vesla ostali na obali.

Potraga i nada porodice

Podsetimo, potraga za Markom Majstorovićem trajala je od 3. marta, a u nju su bili uključeni i ronioci i pripadnici Žandarmerije. Na mestu gde je bio na obali, pronađena je pumpa za duvanje čamca, dok su u vodi pronađeni delovi čamca, veslo i čizme. Porodica nije gubila nadu tokom potrage, ali se nažalost ispostavilo da su crne slutnje ipak bile tačne.

Sahrana i oproštaj od Marka Majstorovića

Sahrana Marka Majstorovića zakazana je za subotu na Gradskom groblju u Novom Sadu, gde će se rodbina, prijatelji i poznanici oprostiti od tragično preminulog mladića.

Izgleda da je potraga za Markom Majstorovićem završena na tragičan način, ali će njegova porodica i prijatelji imati priliku da se oproste od njega na dostojanstven način na sahrani koja je zakazana za subotu. Ova tužna vest će sigurno ostaviti dubok trag u zajednici u kojoj je Marko bio voljen i poštovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading