EKSKLUZIVAN SNIMAK! OVAKO JE JOVICA VUKOTIĆ PUCAO IZ DUGE CEVI! Šefu škaljarskog klana kavčani došli glave! (VIDEO)

Autor:

Hronika

11.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vukotić živeo u teškoj ilegali.

EKSKLUZIVAN SNIMAK! OVAKO JE JOVICA VUKOTIĆ PUCAO IZ DUGE CEVI! Šefu škaljarskog klana kavčani došli glave! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Republika

Nekadašnji vođa škaljarskog klana Jovica Vukotić, kojem je u Turskoj presudio kavački klan 2022. godie, pre nego što će biti likvidiran snimao se kako puca iz duge cevi, a Republika je došla u posed čak dva snimka na kojima se tadašnji vođa škaljaraca zabavlja pucajući u mete.

 

 

Ne zna se tačno gde je video snimljen, ali Vukotić, očito u trenutku opuštanja, puca, ali ne može se reći i da je precizan.

Na jednom snimku on čak i sam priznaje da ne može da pogodi metu.

- Znači, ovo kad je daljina, ne može da se pogodi - priča vidno raspoloženi Vukotić.

U pozadini se čuje, glas, čini se starije ženske osobe. 

Ono što je upečatljivo, jeste da je Vukotić, čak i u tom trenutku živeo u teškoj ilegali. U okolini mesta gde puca, može se videti samo prelepo zelenilo i mala bela kućica.

Inače, Vukotić je ubijen u Turskoj 8. septembra 2022. godine sa četiri hica.

Vukotić se, u trenutku ubistva, navodno vozio automobilom sa suprugom i detetom u luksuznom kvartu Medidijekoj kada su se u jednom momentu, pored njegovog vozila zaustavila dva napadača na motociklima.

 

U vođu škaljarskog klana ispalili su pet hitaca, od kojih su ga četiri pogodila. Napadači su nakon napada pobegli motorima. Lekari su Vukotiću pokušali da spasu život, ali mu spasa nije bilo.

Sa Vukotićem je u automobilu bio i njegov vozač Emre Karanapadača, za kog se kasnije ispostavilo da je poznati narko-bos koji je hapšen sa 800 kilograma kokaina u Holandiji i 4,5 miliona evra u stanu u Roterdamu. Karapandača je tada uhapšen s bratom muškarca iz Vranja koji je bio jedan od najbližih saradnika Igora Dedovića koji je bio Vukotićev kum. Zajedno su bili na čelu škaljaraca.

Vozač je tvrdio da porodicu Jovana Vukotića nije poznavao, iako je policija, vodeći se izjavama očevidaca, pronašla dva mobilna telefona za koje se pretpostavljalo da su pripadala ubijenom škaljarcu i za koje se verovalo da ih je Emre bacio kako bi ih sakrio.

Vozač je u policiji tvrdio da mu se Jovan Vukotić predstavio kao Nikola.

Govoreći o tome da je Vukotića, njegovu trudnu suprugu i ćerku tada prvi put vozio, Emre Karanapadača je navodno rekao da su mu rekli da idu u tržni centar "Zorlu".

Turski istražitelji podigli su sve raspoložive timove kako bi pohapsili osumnjičene za ovaj zločin, a tamošnji mediji su 24. septembra 2022. objavili video-zapis na kome se vidi kako policijski službenici hapse osumnjičene, među kojima su i Zdravko Perunović iz Nikšića, kao i njegov sugrađanin Radoje Živković, zvani Žuti. Živković je inače, rođak vođe suparničkog klana iz Kotora Radoje Zvicera koji se još nalazi u bekstvu.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading