ŽENA KOJA JE IZAZVALA POŽAR U ČAČKU ZBOG SVEĆE PSU: Pokušala da uđe u zgradu, pa jaukala i plakala na sav glas

Autor:

Hronika

05.03.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar izazvan svećom za uginulog psa u Čačku

ŽENA KOJA JE IZAZVALA POŽAR U ČAČKU ZBOG SVEĆE PSU: Pokušala da uđe u zgradu, pa jaukala i plakala na sav glas

Foto: shutterstock


U stambenoj zgradi u Ulici Danice Marković u Čačku, večeras je došlo do izbijanja požara zbog paljenja sveće za uginulog psa. Nesrećna žena koja je zapalila sveću izjavila je za "Novosti" da je požar zahvatio celu zgradu, te da je zapalila sveću u čast svog preminulog ljubimca.

Pokušaj ulaska u zgradu

Nakon izbijanja požara, žena je pokušala da uđe u zgradu, ali je zaustavljena od strane vatrogasne ekipe koja je brzo reagovala na poziv. Njihova efikasna akcija sprečila je dalje širenje požara i omogućila evakuaciju stanara.

Ina je zatim počela da plače i jauče na sav glas, a komšije su pokušale da je smire.


Intervencija vatrogasaca

Načelnik Gradskog štaba za vanredne situacije, Bratislav Zečević, izjavio je za "Novosti" da je požar uspešno lokalizovan, te da će naknadno biti procenjena materijalna šteta koja je pričinjena. Vatrogasna ekipa je brzo reagovala i uspela da stavi požar pod kontrolu, sprečavajući dalje širenje vatre i moguće još veće štete.


Ovaj slučaj nas podseća na važnost opreza prilikom paljenja sveća u zatvorenim prostorima, kao i na potencijalne opasnosti koje mogu nastati usled nepažnje. Srećom, zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasne ekipe, veća nesreća je izbegnuta, a materijalna šteta će biti procenjena u narednom periodu.

(Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Mica

05.03.2024 22:14

Sad nju na strasni sud, izigravaje i boga i veru pale svecu psima, jel ga krstila u crkvi au djavo ih odneo sotone, shvatam da svako svoju zivotinju voli i zao mu ali do takve mere ici to je strasno, nestaje pravoslavna vera dolazi satanizam

Aleks

05.03.2024 22:14

Pa nije nesrecna, nego nema 3 grama mozga.