PIROĆANCI ODUZELI DOKUMENTA MLADIĆU PA GA TERALI DA PROSI! Terete ih za trgovinu ljudima - uzeli mu i pare od socijalne pomoći!

Autor:

Hronika

01.03.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni se sumnjiče da su dvadesetsedmogodišnjem muškarcu oduzeli dokumenta, a zatim ga uz pretnje primoravali na krađe i prosjačenje.

PIROĆANCI ODUZELI DOKUMENTA MLADIĆU PA GA TERALI DA PROSI! Terete ih za trgovinu ljudima - uzeli mu i pare od socijalne pomoći!

Foto: pixabay.com

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su G. O. (1993) i M. S. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima.

Oni se sumnjiče da su dvadesetsedmogodišnjem muškarcu oduzeli dokumenta, a zatim ga uz pretnje primoravali na krađe i prosjačenje, kao i da su mu uzimali novac koji je dobijao na ime socijalne pomoći. G. O. je, uz krivičnu prijavu, privedena Višem javnom tužilaštva u Pirotu, dok će M. S. za kojim je bila raspisana poternica biti upućen na izdržavanje kazne zatvora.

Podsećamo, V. V. (43) pretučen je danas u poznatom restoranu u Beogradu. Njega su napala dva muškarca i nanela mu teške povrede.

Kako se saznaje, policija i tužilaštvo tokom istrage ispituju očevice brutalnog prebijanja kako bi ušli u trag napadačima koji su, prema izjavama svedoka, u lokal ušli maskirani i prišli stolu za kojim je sedeo V. V.

Ubrzo potom došlo je do rasprave između V. V. i nepoznatih napadača, a oni su nasrnuli na njega.

Očevici su ispričali da je scena bila stravična, da su muškarca udarali najpre rukama, a da su, nakon što su ga oborili na pod počeli da ga šutiraju.

Ipak, tu nije bio kraj nasilju nad V. V. Napadači su, kao da sve što su do tada uradili nesrećnom čoveku nije bilo dovoljno, dohvatili stolice i počeli krvnički da ga udaraju.

Da stvar bude gora, gosti lokala sve to su morali da posmatraju, s obzirom na to da maskirani napadači nisu dozvoljavali da iko izađe iz lokala, te su svedoci prebijanja, preplašeni, ostali unutra.

Nakon iživljavanja dvojica napadača su pobegla sa lica mesta.

Policija je za njima raspisala potragu, a istražuje se i šta bi mogao da bude potencijalni motiv sukoba, a potom i prebijanja muškarca.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading