"HEROJI SU NA NEBU"! Oglasio se selektor MMA reprezentacije nakon ubistva Stefana Savića: "Veliki poraz i gubitak..." (FOTO)

Autor:

Hronika

25.02.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor MMA reprezentacije Srbije oglasio se nakon ubistva srpskog reprezentativca.

"HEROJI SU NA NEBU"! Oglasio se selektor MMA reprezentacije nakon ubistva Stefana Savića: "Veliki poraz i gubitak..." (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Srpski reprezentativac koji se pre tri meseca okitio bronzanom medaljnom na Sveskom prvenstvu u MMA sportu, tokom noći krvnički je izboden ispred restorana "Dorćoleta"

Kako smo i ranije pisali, Hitna pomoć je dojavu dobila oko nekoliko minuta pre jedan sat iza ponoći, nakon čega je mladića (23) sa ubodnim ranama u predelu srca i pazuha prevezla u Urgentni centar na odeljenje reanimacije.

Nakon što su se sat vremena borili za njegov život, on je oko 2 sata preminuo od posledica ranjavanja.

Ceo sportski svet oprašta se od mladića, koji je inače važio za veliki talenat i nadu naše MMA sportske scene.

- Većina ljudi iz borilačkog svijeta upoznato je sa ovim što se desilo našem Stefiju Saviću. Želim da se izjasnim kao Stefijev prijatelj, selektor... Ovo je jedan veliki poraz i gubitak za sve nas, pre svega za porodicu njegovu, njegovog trenera, njegove drugare iz kluba i njegove drugare iz kraja... Davno je rečeno - heroji su na nebu - napisao je posle tragične vesti Savo Lazić, selektor srpske MMA reprezentacije.

Foto: Društvene mreže

Objava Sava Lazića

Inače, Savić je bio srpski reprezentativac u ovom sportu, a pre tri meseca na najvećem amaterskom MMA takmičenju, Svetskom šampionatu IMMAFED 2023., koje je od 20-25. novembra održano u Tirani, osvojio je bronzanu medalju.

Podsećanja radi, samo minut nakon ubadanja na Dorćolu, dogodilo se još jedno na Terazijama, kada je, i u ovom slučaju, nepoznati napadač, prišao automobilu u kome se žrtva nalazila i izbola ga u butinu i pazuh. Nedugo zatim dogodilo se još jedno povređivanje nožem, a povređeni muškarci su kritično.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading