NA STOLOVIMA STAJALE OTVORENE FLAŠE PUNE OTROVA! Novi detalji drame u klubu Sinner!

Autor:

Hronika

16.02.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj dece završio je na tokslikološkom odeljenju VMA.

NA STOLOVIMA STAJALE OTVORENE FLAŠE PUNE OTROVA! Novi detalji drame u klubu Sinner!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/moj_beo_grad_/

klub "Siner"

Preksinoć se 33 dece otrovalo u klubu ''Sinner'' u Beogradu. Veliki broj njih je završio na tokslikološkom odeljenju VMA, a sada su detalji trovanja počeli da isplivavaju na površinu.

Deca su u pomenuti klub pozivana preko društvene mreže Instagram i preko promotera, a karte su bile u rasponu od dve do tri hiljade dinara, u zavisnosti od toga da li su birali mali ili veći separe, prenosi Blic.

Takođe, jedan broj dece je ušao u sukob sa obezbeđenjem, te nisu mogli da uđu u klub,a  sumnja se da je prodato više karata nego što sam klub može da primi ljudi.

Na stolovima su decu sačekale otvorene flaše sa navodno ''vodke'', kao i sokovi. Na svu sreću, jedan broj dece nije pio piće koje ih je sačekalo na stolu.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/moj_beo_grad_/

Deca se otrovala u glubu ''Sinner''

Inače, devojcice su plaćale posebno kartu, dečaci posebno, a ako su dolazili kao par, pošto je bio Dan zaljubljenih, plaćao je samo dečak.

Dalje se navodi da je čak dvanaestoro dece primljeno sinoć na VMA u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila.

- Oni su bili u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola. To je ozbiljno stanje. Zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju -  rekao je Ivan Leković, doktor Hitne pomoći VMA.

Objavljen je i snimak ispred kluba "Sinner" gde je došlo do ovog incidenta, a na snimku se vide policijske snage, kao i vozila Hitne pomoći.

- Dvadesetšest osoba od kojih su 12 bila deca mlađa od 15 godina na žurci su se otrovala špiritusom u poznatom beogradskom klubu. Celu noć su proveli na VMA, a u krvi pronađen je visok procenat etanola - navodi se na Instagram stranici moj_beo_grad_.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Шоне

17.02.2024 07:47

Само гледам како се овај случај полако, али сигурно, гура под тепих. Као и све у овој држави данској.