OGLASILI SE IZ NOĆNOG KLUBA! Ovo su nove informacije nakon masovnog trovanja alkoholom!

Autor:

Hronika

15.02.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković rekao je da je primljeno 12 dece u teškom alkoholisanom stanju sa čak 2,8 promila alkohola u krvi.

OGLASILI SE IZ NOĆNOG KLUBA! Ovo su nove informacije nakon masovnog trovanja alkoholom!

Foto: Instagram Printscreen/Moj_beo_grad, pixabay.com, shutterstock

Jake policijske snage, hitna pomoć i unezverena deca koja u velikom broju stoje ispred noćnog kluba "Sinner" u Pariskoj 1a u centru Beograda, dramatična je scena nakon sinoćnjeg masovnog trovanja alkoholom dece, među kojima je i veliki broj njih koji su imali manje od 15 godina.

Nakon saznanja iz medija da je tokom prošle noći u Vojno medicinsku akademiju (VMA) primljeno 12 dece u teškom alkoholisanom stanju, Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet radi utvrđivanja svih okolnosti ovog slučaja.

"Klub Sinner je tokom sinoćne večeri bio iznajmljen za privatnu proslavu. Uprava kluba nema veze sa sinoćnjim događajima. Ovim putem izražavamo žaljenje i brigu zbog neželjenih događaja", navodi se u objavi na Instagramu.

Da je do trovanja alkoholom došlo saznalo se jutros kada je lekar sa VMA gde su deca zbrinuta o tome govorio.

 

Doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković rekao je za RTS da je primljeno 12 dece u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola u krvi.

- To je ozbiljno stanje, zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju, rekao je dr Leković.

 

 

Dr Leković rekao je da zabrinjava broj primljenih alkoholisanih lica kojih je bilo 26, a posebno je zabrinjavajuće što su od toga dvanaestoro bila deca mlađa od 15 godina.

"Oni su bili u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola. To je ozbiljno stanje. Zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju", rekao je Ivan Leković, doktor Hitne pomoći VMA.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading