KAKO SU SAMO MOGLE!? Dve Beograđanke se lažno predstavile, pa iz odgajivačnice UKRALE 26 rasnih pasa! NIJE IM BILO DOSTA, PA SE VRAĆALE! (FOTO)

Autor:

Hronika

14.02.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrale su ukupno 26 pasa.

KAKO SU SAMO MOGLE!? Dve Beograđanke se lažno predstavile, pa iz odgajivačnice UKRALE 26 rasnih pasa! NIJE IM BILO DOSTA, PA SE VRAĆALE! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube/Insajder Video, Shutterstock

Pripadnici  Ministarstva unutrašnjih poslova u  Bačkoj Palanci podneće krivičnu prijavu protiv dve Beograđanke, stare 36 i 23 godine, zbog postojanja osnova sumnje da su učinile dva krivična dela krađa.

Foto: MUP

 

 

Sumnja se da su se, 6. februara, njih dve lažno predstavile meštanki Bačke Palanke kao radnice „Zoohigijene“ i oduzele joj trinaest rasnih pasa.

Takođe, sumnja se da su, sutradan, ponovo došle i u odsustvu vlasnice otuđile još trinaest pasa.

Republika

Foto: MUP

 

 

Operativnim radom, policija je identifikovala osumnjičene, a na području Novog Sada, Beograda i Čačka pronašla svih 26  pasa koji će biti vraćeni vlasnici.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Pančevo i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, izvršili su spektakularno hapšenje Petrova Vladimira iz Pančeva (36), Vuksića Željka iz Pančeva (23) i Bojana Vučkovića iz Beograda (39) zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

 

Ovaj hapšeni trio ponovo je privukao pažnju javnosti, posebno zbog sumnje da je jedan od njih, Bojan Vučković (39), povezan sa poznatom međunarodnom kriminalnom grupom poznatom kao "Pink panter".

2010. godine Interpol je  obelodanio informacije o Vučkoviću, navodeći njegovo navodno učešće u pljačkama širom sveta, posebno u luksuznim prodavnicama nakita. Interpol je formirao specijalnu radnu grupu sa ciljem hvatanja članova ove organizacije, a hapšenje Vučkovića označio je tada veliki korak u njihovim naporima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading