JEZIVA ISPOVEST SINA UBIJENE AMRE: Imala je toliko života u sebi, planirali smo moju SVADBU! Taj čovek mi je UNIŠTIO ŽIVOT!

Autor:

Hronika

09.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična tragedija u Tuzli: Sin ubijene žene otkriva detalje o odnosu sa policajcem

JEZIVA ISPOVEST SINA UBIJENE AMRE: Imala je toliko života u sebi, planirali smo moju SVADBU! Taj čovek mi je UNIŠTIO ŽIVOT!

Foto: youtube/printscreen/FACE HD TV

Damir Hodžić


Damir Hodžić, sin Amre Kahrimanović koja je nedavno ubijena u jednom ugostiteljskom objektu u Tuzli, otkrio je detalje o odnosu svoje majke sa policajcem Elvisom Ćustendilom. U emisiji "Centralni dnevnik" na Face TV, Damir je istakao da je njegova majka bila časna, vredna i poštena žena koja se posvetila veri, te da su imali mnogo planova za budućnost, uključujući i planove za njegovu svadbu i buduće unuke.

“Njihov odnos je bio gost i konobarica. I ništa više. Nikakvog drugog odnosa nije bilo”

Damir je naglasio da Amra i Elvis nisu bili u nikakvom drugačijem odnosu osim odnosa gosta i konobarice u ugostiteljskom objektu. Istakao je da je Elvis bio oženjen i da ima dete, te da je njihov odnos bio isključivo poslovan. Ova činjenica baca novo svetlo na događaje koji su prethodili tragičnom incidentu.

“Uništio mi je život. Uništio mi je sve”

Damir je emotivno opisao bol i gubitak koji je doživeo zbog smrti svoje majke. Istakao je da nijedna kazna koju bi Elvis Ćustendil mogao da dobije neće moći da mu vrati majku niti da ga uteši.

Ova tužna priča baca svetlo na problem nasilja nad ženama i važnost osude i suzbijanja takvih zločina u društvu. Damirova hrabrost da javno progovori o detaljima slučaja može se smatrati korakom ka osvešćivanju javnosti o ovom važnom pitanju.

Sa suzama u očima Damir je rekao kako je Amra bila samohrana majka.

– Ona je imala samo mene, ja sam imao samo nju. Od četvrte godine moja majka je bila samohrana majka. Sami smo prolazili kroz život, sve prepreke smo sami prevazilazili. Toliko smo bili bliski i vezani. Svaki dan smo se čuli. Kada god sam prolazio pored kafića, stanem da je vidim. Kratko je poljubim, zagrlim. Počinioc se zna. Znamo ko je ubio. Ali on nije sam. On nije jedini počinalac. Sistem je po ko zna koji put zakazao. Država je po ko zna koji put zakazala. Ovo je svirepo, monsturozno ubistvo. To nije ubistvo, to je likvidacija. Takvom čoveku dati pištolj od 18 metaka sa takvim ponašanjem i pustiti ga među ljude, da li je to uredu? Čitava BiH treba da isprati ovaj slučaj. Dobili smo puno podrške sa svih strana. Treba da se trgnemo i nešto poduzmemo. Neko mora odgovarati – kazao je Damir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading