UBIO KOMŠIJU ZBOG DVE HILJADE DINARA! Izbo ga u snu nasmrt, sin oca zatekao u lokvi krvi!

Autor:

Hronika

06.02.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mustafa D. priznao da je ubio Dušimira P. zbog dve hiljade dinara.

UBIO KOMŠIJU ZBOG DVE HILJADE DINARA! Izbo ga u snu nasmrt, sin oca zatekao u lokvi krvi!

Foto: Društvene mreže

Mustafa D.

U noći između petka i subote, u naselju Čenej desilo se brutalno ubistvo koje je potreslo čitavu javnost. Naime, MustafaD. (28) ušao je u kuću svoj sedamdesetjednogodišnjeg komšije Dušimira P. i ubio ga, a kako se navodi, sve to zbog dve hiljade dinara.

- Ujutru oko pola osam izašla sam napolje kada sam videla policijske patrole ispred komšijine kuće. Videla sam njegovu suprugu i ćerku koje su u neverici i šoku stajale ispred. Samo su mi kratko rekle da je nasilna smrt i da je to sve što znaju - rekla je komšinica za Blic i dodala da je nesrećni čovek živeo sa sinom u kući, dok je ćera udata i ima dvoje dece. Dušimirova supruga je živela malo sa njim i sinom, a malo u stanu u Novom Sadu.

- Komšija Dušimir je strašno bio vezan za sina. Živeli su najviše njih dvojica sami i nikada nikakvih problema nije bilo. Denis koji ga je ubio je živeo dole niz ulicu. Bio je tu od malena, živeo sa ocem kod babe, dede i strica. Svi su umrli sem strica koji i sada živi tu. Majka mu je valjda na Kosovu, pa je često išao i tamo. Ono što znamo svi je da je uvek bio agresivan.

Republika

Foto: Društvene mreže

Mustafa D. ubio komšiju zbog dve hiljade dinara

Kako dalje navodi komšinica ubijenog Dušimira, sin je to veče otišao da spava, a ujutru je oca zatekao u lokvi krvi.

- On je valjda jadničak spavao, ništa nije čuo, a pitanje je i da li bi nešto čuo. Popio je lekove koje uzima kao redovnu terapiju, oni su ga verovatno ošamutili. Ja pretpostavljam da je jadni Dušimir sigurno zaboravio da zaključa vrata, kako mi ovde stalno ulazimo i izlazimo, unosimo drva, obavljamo poslove. Mora da je ovaj ušao i iznenadio ga. Znam sigurno da ga komšija ne bi pustio u kuću. Svi smo znali da nije najzdraviji u glavi - kaže ona.

Republika

Foto: Facebook

Pronađen novac

Kod osumnjičenog za ubistvo je pronađeno dve hiljade dinara koje je uzeo od Dušimira, a kako je sam priznao, zbog njih je komšiju i ubio.

Ipak, komšinica kaže da se njim nikad ne zna, šta mu je kliknulo i zbog čega.

Podsetimo, sumnjičenom M. D. iz Čeneja zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo i krivično delo ugrožavanje sigurnosti, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana iz razloga osobitih okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi osumnjičeni mogao ometati postupak uticajem na svedoke, zatim zbog postojanja okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiv kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemiravanja javnosti, izjavila je portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin za pomenute medije.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading