"IZGUBIO SAM DRUGA..."! Potresno na saslušanju vozača automobila smrti iz Velikog Gradišta! RODITELJI NASTRADALOG MOLE DA MU SE IZREKNE ŠTO MANJA KAZNA!

Autor:

Hronika

31.01.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač BMW X7 na saslušanju je rekao da je ta kola kupio samo dan ranije, tačnije 18. januara. Naveo je navodno, i da je tog jutra pio kafu sa Duškom i da su se vozali po gradu kako bi mu pokazao kola, priča izvor iz istrage.

"IZGUBIO SAM DRUGA..."! Potresno na saslušanju vozača automobila smrti iz Velikog Gradišta! RODITELJI NASTRADALOG MOLE DA MU SE IZREKNE ŠTO MANJA KAZNA!

Foto: Društvene mreže

Duško Đorđević

U nedelju, 19. januara, u mestu Ostrvo nedaleko od Velikog Gradišta, dogodila se jeziva saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo Duško Đorđević (32) dok je njegov prijatelj J. G. upravljao BMW X7. Nesreća se desila u 8.40 sati, kada je vozilo sletelo u hladan Dunav, a Duško Đorđević je nastradao usled utapanja.

Vozač J. G. prošao je bez povreda u ovoj nesreći, ali je zbog hipotermije nekoliko dana proveo u požarevačkoj bolnici. Nakon otpuštanja, saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu, koje vodi istragu. On je negirao da je vozio brzo, ističući da je izgubio kontrolu nad vozilom prilikom povratka ka Velikom Gradištu.

- Vozač BMW X7 na saslušanju je rekao da je ta kola kupio samo dan ranije, tačnije 18. januara. Naveo je navodno, i da je tog jutra pio kafu sa Duškom i da su se vozali po gradu kako bi mu pokazao kola. Takođe, J. G. je u svom iskazu rekao i da se sve dogodilo nakon što je trebalo da se vrate u Veliko Gradišta kako bi nastradali Duško Đorđević plivao za Časni krst povodom praznika Bogojavljanje - priča izvor Alo i navodi da je mladić rekao da ne može da prežali što je izgubio druga koga zna 20 godina..


U tužilaštvu su saslušani i roditelji nastradalog, koji su izjavili da neće krivično goniti J. G. zbog saobraćajne nesreće, već su izrazili želju da bude kažnjen na najblaži mogući način. Ovo emotivno saslušanje dodatno je istaklo duboku povezanost između J. G. i Duška Đorđevića, koji su bili prijatelji više od 20 godina.

Osnovno javno tužilaštvo naložilo je tehničko veštačenje vozila, kao i analizu da li je J. G. bio pod dejstvom alkohola ili narkotika u trenutku nesreće. On se za sada brani sa slobode.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading