OPLJAČKANA PRODAVNICA U ŠAPCU: Nepoznati lopov crepom razbio vrata i upao u objekat

Autor:

Hronika

28.01.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je stigla na lice mesta i sprovela je uviđaj.

OPLJAČKANA PRODAVNICA U ŠAPCU: Nepoznati lopov crepom razbio vrata i upao u objekat

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Prodavnica u Ulici kralja Milana u Šapcu je opljačkana, izveštavaju "Šabačke vesti". Incident se dogodio večeras, oko 20 časova.

Prema njihovim rečima, ulazna vrata objekta su razbijena crepom, a staklo je razbacano na sve strane.

Policija je stigla na lice mesta i sprovela je uviđaj.

Detalji o ovom događaju nisu dostupni javnosti.

Podsetimo, ovo je samo još jedna u nizu pljački u Srbiji ovih dana, budući da je danas u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu održano saslušanje muškarca U.S. koji je osumnjičen za pokušaj krađe u vrednosti većoj od 5.000 dinara. Prema navodima, incident se desio u jednoj prodavnici u Zemunu, a detalji o predmetima pokušaja krađe nisu precizirani.

Prema saopštenju, osumnjičeni je prilikom saslušanja priznao izvršenje krivičnog dela nakon što su mu predočeni snimci kamera sa video nadzora. Ova činjenica dodatno naglašava značaj sigurnosnih kamera u otkrivanju i procesuiranju krivičnih dela.

Treći osnovni sud u Beogradu je, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, odredio pritvor osumnjičenom u trajanju od 30 dana. Ova odluka je doneta zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na mogućnost ponavljanja krivičnog dela ukoliko bi osumnjičeni ostao na slobodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading