U BEČU IZBODEN SRBIN (37) ZBOG PSA! Ćerkica (10) prisustvovala HORORU, napadač pobegao!

Autor:

Hronika

24.01.2024

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je u toku.

U BEČU IZBODEN SRBIN (37) ZBOG PSA! Ćerkica (10) prisustvovala HORORU, napadač pobegao!

Foto: Tanjug/AP

U jednom od bečkih okruga, tačnije u Brigitenau, dogodio se incident koji je mogao da ima tragične posledice. Tridesetsedmogodišnji državljanin Srbije je juče u večernjim časovima, šetajući svog psa sa desetogodišnjom ćerkom, bio napadnut od strane besnog taksiste.

Verbalni sukob prerastao u fizički

Sve se odigralo u blizini Inštrase, kada je pas obavio nuždu pored drveta, što je izazvalo bes taksiste koji je prolazio tom ulicom. Sukob je eskalirao brzo, prelazeći iz verbalnog u fizički, a kulminirao je taksistinim napadom na Srbina, koristeći oštar predmet, verovatno manji nož, i ubo ga u predelu leđa. Ćerka je sve to prestravljeno posmatrala, dok je taksista nakon napada pobegao s mesta događaja, prenosi Telegraf.rs.

Očevici su dali opis napadača, ističući njegovu veliku bradu, kao i boju automobila kojim je pobegao - srebrnu. Srećom, Srbin nije zadobio teže povrede i brzo je prebačen u bolnicu gde je utvrđeno da nije životno ugrožen.


Austrijski mediji prenose da je istraga u vezi sa ovim incidentom u toku, te se očekuje da će počinilac biti priveden pravdi. Ovaj slučaj budi zabrinutost i postavlja pitanje bezbednosti građana, posebno u kontekstu nasilja koje može izbiti iz najočiglednije svakodnevnih situacija.

Podsećamo, jedan slučaj takođe je podigao javnost na noge, ovoga puta Šveđane.

Danijel Ćesal nestao je 16. januara u Švedskoj, a sada se oglasila i njegova porodica. 

Danijel, kako objašnjava njegova bratanica, živi u Srbiji, ali povremeno vozi kombi za Švedsku, gde živi njen otac, a njegov brat.

- Trebalo je da svrati kod mog oca. Tamo i ide kod mog oca, ili kod sestre od moje bake koja tamo živi - ovim rečima započinje razgovor bratanica Danijela Ćesala (43) za "Blic".

Ističe da je njen stric poslednji put viđen u Švedskoj 16. januara, kada je njegov kombi snimljen na benzinskoj pumpi u Falkenbergu.

Danijelova snaja navodi da još uvek čekaju švedsku policiju da im da nove informacije.

- Danijel je rođen 1979. godine. Ranije su živeli u Okućanima u Dubovcu, međutim, deo porodice se tada preselio u Gradišku, dok se on sa bratom i roditeljima otišao u Srbiju - objašnjava njegova snaja.

(Telegraf.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading