MANIJAK ULETEO ŽENI U KUĆU PA PRETIO DA ĆE JE UBITI! Užas kod Prokuplja - nakon pokušaja pljačke dao se u BEG!

Autor:

Hronika

24.01.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati muškarac pobegao je odmah posle izvršenog krivičnog dela.

MANIJAK ULETEO ŽENI U KUĆU PA PRETIO DA ĆE JE UBITI! Užas kod Prokuplja - nakon pokušaja pljačke dao se u BEG!

Foto: shutterstock

Policija

U selu Žitni Potok kod Prokuplja za sada nepoznati muškarac upalo je u nedelju, 22. januara, u kuću žene dok je bila sama i pretio joj da će je ubiti.

On je potom pokušao da opljačka ženu, piše JuGmedia. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o muškarcu koji je nakon toga pobegao, a policija je obavestila Tužilaštvo o događaju.

Podsetimo, radnik obezbeđenja kafane na Novom Beogradu, M. S. (41), uhapšen je pod sumnjom da je naneo teške telesne povrede 32-godišnjem N. P., saznaje Telegraf.rs. Incident se dogodio u Bulevaru Milutina Milankovića, a prema dostupnim informacijama, mladić N. P. je zadobio teške povrede glave, uključujući prelom baze lobanje.

Tužilaštvo je predložilo da sudu da okrivljenima produži pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremesnkom periodu ponovili krivično delo.

M. S. je određeno zadržavanje do 48 sati dok se sprovodi dalja istraga. Razlozi incidenta i okolnosti koje su dovele do povreda trenutno nisu detaljno poznati, ali će policija sprovesti istragu kako bi utvrdila sve relevantne činjenice.

Očekuje se da će pravosudni organi detaljnije informisati javnost o toku istrage i eventualnim optužbama protiv M. S. kako se slučaj bude razvijao.

Podsetimo, nakon ovog napada, N. P. je hitno prevezen u bolnicu gde je zadržan na lečenju zbog teških povreda. Prema poslednjim informacijama, lekari prate njegovo stanje i pružaju mu neophodnu medicinsku negu kako bi se oporavio od ovog traumatičnog iskustva.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading