OZBILJAN INCIDENT U CENTRU NOVOG PAZARA: Policajac povređen nakon što ga je vozač udario i pobegao!

Autor:

Hronika

22.01.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto da se zaustavi, vozač je udario policajca i pobegao sa mesta događaja u nepoznatom pravcu, za njim se i dalje traga.

OZBILJAN INCIDENT U CENTRU NOVOG PAZARA: Policajac povređen nakon što ga je vozač udario i pobegao!

Foto: MUP/printscreen

U jednoj od centralnih ulica Novog Pazara danas nešto posle 12 časova došlo je do ozbiljnog incidenta kada je saobraćajni policajac pokušao da zaustavi vozača automobila koji nije obratio pažnju na njegov znak.

Nažalost, umesto da se zaustavi, vozač je udario policajca i pobegao sa mesta događaja u nepoznatom pravcu, za njim se i dalje traga.

- Policajac je pokušao da zaustavi vozača, međutim on ga je udario i pobegao sa mesta u nepoznatom pravcu - rekao je izvor Kurira i dodao:

Nakon napada, povređeni policajac je hitno prevezen na odeljenje hitne službe Opšte bolnice u Novom Pazaru, gde mu je ukazana medicinska pomoć i gde se trenutno konstatuje stepen povreda.

Iako je situacija ozbiljna, nadležni se nadaju brzom oporavku napadnutog policajca.

- Policajac je hitno prevezen na odeljenje hitne službe Opšte bolnice u Novom Pazaru, gde mu se konstatuje stepen povreda. Policija intenzivno traga za vozačem koji je napustio mesto nesreće- rekao je izvor za Kurir.

Prema rečima izvora automobil je ubrzo pronađen, dok se i dalje traga za počiniocem koji je u bekstvu.

Policija je odmah reagovala i intenzivno traga za vozačem koji je napustio mesto nesreće. Iako je automobil brzo pronađen, počinilac ovog necivilizovanog čina i dalje je u begu, te se policija nada da će ga uskoro locirati i privesti pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading