BRUTALAN NAPAD NA DOKTORA NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Strahinja ga polomio od batina - lekar hteo da pomogne DECI!

Autor:

Hronika

21.01.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv vozača G.Ž., koji je izazvao saobraćajnu nezgodu, podneta je krivična prijava za krivično delo "Ugrožavanje javnog saobraćaja".

BRUTALAN NAPAD NA DOKTORA NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Strahinja ga polomio od batina  - lekar hteo da pomogne DECI!

Foto: Republika

Teška fizička konfrontacija na Bežanijskoj kosi šokirala je javnost nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila 19. januara 2024. godine. Kako saopštava policija, incident je počeo lakšom saobraćajnom nezgodom u kojoj su dve maloletne osobe zadobile lake telesne povrede.

Protiv vozača G.Ž., koji je izazvao saobraćajnu nezgodu, podneta je krivična prijava za krivično delo "Ugrožavanje javnog saobraćaja" iz člana 289 stav 3 Krivičnog zakonika. Međutim, situacija je eskalirala kada je doktor G.Ž. pokušao da pruži pomoć deci koja su bila povređena.

- Prebijanju oštećenog doktora G.Ž. na Bežanijskoj kosi prethodila ja saobraćajna nezgoda u kom su lake telesne povrede zadobile dve maloletne osobe dana 19.01.2024. godine. Protiv vozača G.Ž., podneta je krivična prijava za krivično delo Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 289 stav 3 krivičnog zakonika. Kada je pokušao da pomogne oštećenoj deci, na doktora G.Ž. nasrnuo je osumnjičeni Strahinja Ćirović koji mu je tom prilikom naneo teške telesne povrede u vidu nagnječenja čeonog dela glave i frakture i dislokacije nosa.Prema izjavi očevidaca dogadjaju je prisustvovala i devojka oštećenog, koja tom prilikom nije povredjena od strane osumnjičenog - navodi se u saopštenju. 

Nažalost, umesto zahvalnosti za pružanje pomoći, osumnjičeni Strahinja Cirovic napao je doktora G.Ž. i nanosio mu teške telesne povrede. Prema izveštaju, doktor G.Ž. je zadobio nagnječenje čeonog dela glave i frakturu s dislokacijom nosa.

Izjave očevidaca ukazuju da je devojka, koja je bila u pratnji doktora, nije bila meta napada i nije zadobila povrede od strane osumnjičenog.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading