OBDUKCIJOM TELA DUŠKA ĐORĐEVIĆA OTKRIVENI NOVI DETALJI TRAGEDIJE! Krenuo da obavi hrišćansku dužnost, pa NASTRADAO, tuga do neba!

Autor:

Hronika

20.01.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se navodi, do nesreće je došlo kada su se prijatelji vraćali iz susednog sela.

OBDUKCIJOM TELA DUŠKA ĐORĐEVIĆA OTKRIVENI NOVI DETALJI TRAGEDIJE! Krenuo da obavi hrišćansku dužnost, pa NASTRADAO, tuga do neba!

Foto: Društvene mreže

Obdukcija poginulog Duška Đorđevića (32) iz Velikog Gradišta utvrdila je da se udavio usled utapanja u reku Dunav, nakon što je kao suvozač sleteo džipom BMW u vodu kada je krenuo da pliva za Časni krst, saznaje Kurir.

Podsetimo, nesreća se dogodila juče ujutru u 8.40 sati u selu Ostrvo, nekoliko kilometara od Velikog Gradišta i to kada je poginuli krenuo da pliva za Časni krst. Sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač navodno, usled neprilagođene brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu i završio u reci.

- Obdukcija je pokazala kako je nastupila smrt Duška Đorđevića - utopio se u vodi. On na sebi nije imao nijednu telesnu povredu - kaže Kurirov izvor i dodaje:

- Sumnja se da nije uspeo da ispliva i da se na taj način spasi. S druge strane njegov prijatelj koji je vozio beli džip BMW nema nikakve povrede, dobio je hipotermiju i nalazi se u požarevačkoj bolnici, ali se očekuje da uskoro izađe.

Kako je dalje dodao njihov sagovornik, do nesreće je došlo kada su se prijatelji vraćali iz susednog sela.

- Njih dvojica su bila sa još jednim prijateljem i njega su vozili u mesto pored Velikog Gradišta. Naime, nesreće se dogodila na povratku za grad gde su brzo vozili kako bi što pre stigli - kaže izvor i dodaje:

Dušku se žurilo jer je trebalo da pliva za Časni krst. Nažalost, u toj jurnjavi se i dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo, dok je njegov prijatelj završio u bolnici. Spašavanje je bilo jezivo, kao i kasnije izvlačenje kola iz hladnog Dunava.

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading