ŽENA PODVODILA MALOLETNICU U NIŠU! Užas - "Mušterije" nalazila na internetu!

Autor:

Hronika

18.01.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova

ŽENA PODVODILA MALOLETNICU U NIŠU! Užas - "Mušterije" nalazila na internetu!

Foto: republika.rs

Najnovija vest

Policajci u Nišu su u opsežnoj akciji, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili E. I. (25) bez prebivališta, D. Ž. (30) iz Pirota, A. I. (35), B. M. (49) i Đ. R. (64) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima.

Sumnja se da je E. I. tokom 2022. godine vrbovala i primoravala jednu devojku, koja je u vreme izvršenja dela bila maloletna, na pružanje seksualnih usluga osobama koje je pronalazila putem interneta i tako stečen novac zadržavala za sebe.

- D. Ž. i A. I. se sumnjiče da su u ovom vremenskom periodu koristili navedene seksualne usluge, znajući da je oštećena maloletna. Takođe, sumnja se da su B. M. i Đ. R. uz novčanu nadoknadu izdavali svoje prostorije u kojima je oštećena pružala navedene usluge, takođe znajući da je maloletna - saopštila je policija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu,
biti privedeni višem javnom tužiocu.

Podsećamo i na nedavni slučaj u Kruševcu.

Kruševljanin i njegova emotivna partnerka uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivična dela protiv polnih sloboda na štetu njegovih maloletnih ćerki iz prethodnih brakova, a Osnovno javno tužilaštvo i policija sada imaju mučan zadatak da utvrde da li su neku od njih podvodili, odnosno primoravali na prostituciju.

Slučaj je u fazi preduzimanja dokaznih radnji, a proverava se da li su počinili neko od krivičnih dela: nedozvoljene polne radnje, distribucija pornografskog materijala ili seksualna eksploatacija.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading