HOROR NA BADNJE VEČE KOD SVILAJNCA! Dragan lovačkom puškom ubio suprugu, pa pokušao da presudi sebi - krv je bila svuda, zapomagala je, a tragedija USNIMLJENA!

Autor:

Hronika

06.01.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Todorović (68) ubio je nevenčanu suprugu (61) lovačkom puškom, a onda nožem pokušao da ubije sebe.

HOROR NA BADNJE VEČE KOD SVILAJNCA! Dragan lovačkom puškom ubio suprugu, pa pokušao da presudi sebi - krv je bila svuda, zapomagala je, a tragedija USNIMLJENA!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Na Badnje veče pre dve godine, oko 22 časa, Dragan Todorović (68) iz Kušiljeva kod Svilajnca je lovačkom puškom ubio nevenčanu suprugu Tatjanu Perić (61), a zatim u garaži sebi nožem naneo teške telese povrede.

Nakon ukazane pomoći u Ćupriji, prevačen je u Klinički centar Kragujevac, a pošto je priznao da je ubio nevenčanu suprugu, određen mu je pritvor. Međutim, zbog zdravstvenog stanja je hospitalizovan uz zatvorsku stražu.

Rođak Slađan je i bio taj koji je zatekao Tatjanino beživotno telo u spavaćoj sobi, dok su joj noge virile u hodniku kuće.

- Krv je bila svuda. Telo joj je bilo u spavaćoj sobi, a noge u hodniku. Okrenuo sam se prema Draganu i pitao ga šta je to uradio, a on mi je, držeći lovačku pušku u rukama, odgovorio da će sada i sebi da presudi. Preselo nam je i Badnje veče i Božić - ispričao je tada Slađan.

Kako je komšinica tada rekla, Tatjana ju je pozvala kobne noći i rekla da zove policiju jer će je Dragan ubiti.

- Bila je veoma uznemirena, zapomagala je i molila me da pozovem policiju, jer će Dragan da je ubije. Bila sam u šoku. Odmah sam otrčala do komšije Slađana, inače Draganovog rođaka, da mu to kažem. Kada je policija došla, nije ga našla u kući. Onda su nama naredili da uđemo u kuće i da se zaključamo, dok ga ne nađu, jer su mislili da je pobegao. Posle smo čuli da su ga našli u garaži. Znam samo da je Tatjana ostavila Dragana pre dva meseca. Bolje da se nije ni vraćala. Bila je mnogo kulturna i fina. Pisala je i knjige - rekla je komšinica.

Todorović je na saslušanju priznao zločin, ali nije znao da objasni i zašto ga je počinio. Pojavila se i informacija da je porodična tragedija snimljena mobilnim telefonom.

- Todorović je mobilnim telefonom snimio pripremu Badnje večeri sa Tatjanom. Pripremli su večeru, pekli prase, smejali se, veselili, on je grlio Tatjanu i ljubio joj ruku. Našlo se tu i nešto neuobičajeno, jer su za večeru kuvali i pili rakiju, a poznato je bilo da Todorović nije pio 20 godina, tačnije od kada je pijan kolima naleteo na jednog čoveka i usmrtio ga - rekao je ranije izvor Kurira.

- Todorović je bio jako posesivan i kada ga je Tatjana, koju je doveo posle smrti prve supruge Zorice pre dve godine, napustila pre dva meseca bio je jako nervozan i pokušavao je na svaki način da ipak održi kontakt sa njom. Tatjana je otišla i zaposlila se u Beogradu, gde je on često odlazio i svakodnevno je zvao telefonom. Korak po korak Todorović je uspeo da Tatjanu vrati u selo, ali očito ona nije pristajala da tu ostane zauvek - rekao je jedan komšija koji je video snimke na telefonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading