KOSTA BESNI I HISTERIŠE ZBOG NJE! Napravio lom na klinici kada su mu spomenuli JEDNU STVAR: "Ne interesuje me ništa, neću ništa!"

Autor:

Hronika

04.01.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosta istakao da mu od majke Miljane ne treba ništa za novogodišnje praznike.

KOSTA BESNI I HISTERIŠE ZBOG NJE! Napravio lom na klinici kada su mu spomenuli JEDNU STVAR: "Ne interesuje me ništa, neću ništa!"

Foto: google maps, privatna arhiva, drustvene mreze

Kosta Kecmanović (14) koji je pre punih osam meseci počinio nezapamćen masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" te ubio desetoro đaka i čuvara škole, osim što ne želi da vidi i čuje svoju majku, ne želi ništa od nje.

Naime, na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu, u kojoj se nalazi dečak-ubica, nadležni organi svakodnevno slušaju i posmatraju njegovo bahato ponašanje, a ono što je poslednje izgovorio šokiralo je sve!

- Kosta je dosad pokazao da prema svojim roditeljima nema ni trunku emocije, međutim, postojala je mogućnost da će se njegovo ponašanje bar malo promeniti kada dođu novogodišnji praznici, međutim, ispostavilo se potpuno drugačije - započinje razgovor izvor upoznat sa istragom. 

Kako kaže, on je rekao da joj od majke Miljane ne treba ništa, čak ni za Novu godinu i Božić.

- Bio je jako besan i histeričan, nikome nije jasan razlog takvog ponašanja. Rekao je da će pre pristati da ne dobije ništa za novogodišnje praznike, nego da mu Miljana šalje poklone - istakao je izvor iz istrage, pa dodao:

- Još u maju mesecu je izjavio da je masakr počinio kako bi njegova majka patila, tako da on očigledno i dalje to želi. Njega porodica ne zanima, bitan je samo sam sebi.

Da podsetimo, Kosta Kecmanović je počinio jeziv zločin 3. maja kada je u 8.40 sa vrata škole "Vladislav Ribnikar" ubio čuvara Dragana Vlahovića i u holu tri devojčice, od kojih su dve bile na dežurstvu i jedna u prolazu.

Nakon toga svoj krvavi pir nastavio je u kabinetu za istoriju gde je ubio šest učenika, a ranio petoro i nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (12)

Loading
Tanja

04.01.2024 12:03

Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu ponaša se identično ko i najmlađi masovni ubica na svetu. Nju zločin njenog najmlađeg masovnog ubice na svetu ne interesuje i što nam je oružjem od kuće donetim u školu na času decu i čika Dragana poubijao. Ona je bahato letos sa ćerkom krenula na more, renovira stan i dalje radi u prosveti.... Ona samo gleda da izvrda i pobegne što pre u London ili na Havaje.

Ivke

04.01.2024 15:13

Dal je moguce da uopste postoji mogucnost da on prima poklone? Njegovo ponasanje smo videli, pored toga sto je otelotvorenje samog djavola, naucen je da misli da se ceo svet samo oko njega okrece i da je njegov komfor najbitnija stvar. To vise nikoga ne iznenadjuje, ali ne mogu da verujem da postoji promil sanse da njemu neko donosi poklone? Ko je dozvolio tako nesto? Ajde cista garderoba to neka mu bude, neka mu donose ali pokloni…. Van pameti

Cvetak

04.01.2024 16:33

@Ivke - Ivke@ valjda isti oni koji dozvole monstrumima sex udaju i zenidbu u zatvorima!! On nije u zatvoru, jer je maloletan, al neko dozvoljava svasta!

Antea

04.01.2024 16:37

Zar nije vec primio poklon od majke, knjigu, mislim za rođendan!! I bio je veseo zbog toga, to smo citali ovde!