UNUKA PRONAŠLA DEDU MASAKRIRANOG: Presuđeno mu sekirom, ovo su novi detalji stravičnog zločina!

Autor:

Hronika

02.12.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ubicom se i dalje traga.

UNUKA PRONAŠLA DEDU MASAKRIRANOG: Presuđeno mu sekirom, ovo su novi detalji stravičnog zločina!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Policijski službenici u Mačvanskoj Mitrovici pronašli su jutros oko 8 sati masakrirano telo starijeg muškarca I.N. (78) u porodičnoj kući gde je živeo a kako saznaje "Blic", policija intenzivno traga za počiniocem ovog gnusnog zločina.

I. N. je pronašla unuka koja je odmah pozvala policiju i kada su policijski službenici izašli na mesto zločina zatekli su strašnu scenu. I. N. je imao rasekotine po glavi i rukama što je navelo policiju da zaključi da se nesrećni čovek branio od napadača. Prema prvim rezultatima istrage čini se da je I. N. zatekao provalnika koji je verovatno došao da ga orobi. Kada je video I. N. verovatno ga je napao nožem a zatim pobegao - priča za "Blic" izvor upoznat sa tokom istrage.

Telo je pronađeno u ulici Žarka Nikolića na Bogazu, delu Mačvanske Mitrovice, a prema rečima meštana muškarac (78) je ubijen sekirom, prenosi Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading