KOMŠIJI SEKIROM SMRSKAO GLAVU ZBOG KRAVA? Danas će biti saslušan Dušan koji je presudio Perici u okolini Negotina!

Autor:

Hronika

01.12.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za ubistvo negirao je zločin u policiji, tvrdeći da ga je žrtva napala i da on ništa nije kriv.

KOMŠIJI SEKIROM SMRSKAO GLAVU ZBOG KRAVA? Danas će biti saslušan Dušan koji je presudio Perici u okolini Negotina!

Foto: Facebook

Dušan T. (63) iz sela Urovica kod Negotina uhapšen je zbog sumnje da je na livadi usmrtio komšiju Pericu T. (46), a zatim telo tu i ostavio! Reč je o uglednim poljoprivrednicima iz tog kraja, a sumnja se da je osumnjičeni sekirom smrskao glavu nesrećnom Perici!

Prema saznanjima, stravičan zločin se dogodio u sredu, kada je između dvojice poznatih stočara i poljoprivrednika došlo do svađe. Ubrzo posle toga pronađen je leš nesrećnog Perice T.

- Sumnja se da je Dušan T. posle svađe zasad neutvrđenim predmetom više puta udario Pericu u glavu, a zatim ga usmrtio. Telo nesrećne žrtve bilo je gotovo neprepoznatljivo, a meštani su ga zatekli na livadi bez znakova života. Pozvana je ekipa Hitne pomoći, međutim, lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt. Nije mu bilo spasa. Meštani tvrde da je Perici glava bila smrskana - navodi izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je Dušan Pericu izudarao sekirom po glavi.

Osumnjičeni za ubistvo negirao je zločin u policiji, tvrdeći da ga je žrtva napala i da on ništa nije kriv.

- Nisam kriv, branio sam se jer me je napao - rekao je osumnjičeni.

- Ne možemo da verujemo da je tako nešto učinio. Perica je bio dobar čovek i vredan... Obojica su bili vredni. Niko ne zna zbog čega su se posvađali. Sumnja se da su Peričina goveda prešla na Dušanovu njivu i da su pasla travu, zbog čega je došlo do sukoba i svađe. Zatim je Dušan uzeo sekiru i izudarao nesrećnog čoveka - navodi izvor.

Dušan T. će danas biti saslušan pred Višim javnim tužilaštvom u Negotinu .

- Nadležni su naložili obdukciju. Trenutno se traga za predmetom kojim je izvršeno ubistvo, koje će biti poslato na DNK analizu. Činjenica je da je ubica taj predmet sakrio ili bacio. Telo ubijenog Taričića pronašao je jedan meštanin par sati nakon ubistva. Prema preliminarnom pregledu, smatramo da nije ubijen golim rukama jer je bio u lokvi krvi. Osumnjičeni nije priznao policiji prilikom hapšenja da je u rukama imao predmet kojim je udarao preminulog Taričića - rekli su nezvanično nadležni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading