OVO SU HTELI, O OVOME MAŠTALI: Deca ubijena u Ribnikaru ne smeju da se zaborave, dečak - monstrum je u trenu uništio sve! (FOTO)

Autor:

Hronika

25.11.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se nikad ne zaboravi devet anđela i plemeniti čovek koje je ubio školi Kosta Kecmanović, poruka je za čitavo društvo.

OVO SU HTELI, O OVOME MAŠTALI: Deca ubijena u Ribnikaru ne smeju da se zaborave, dečak - monstrum je u trenu uništio sve! (FOTO)

Foto: B. Jovanovic, ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva

Dete monstrum ubilo je u nekoliko minuta osam izuzetnih devojčica koje su svakog dana maštale velike snove. Ne zna se koja je od njih bila bolji drug, bolji đak, bolji sportista ili veća umetnica.

Ustrelio je i dečaka Andriju Čikića koji je već uveliko koračao ka brilijantnoj karijeri virtouza na klaviru i da zasvira u Karnegi holu. Ubio je malog čarobnjaka koji uprkos velikoj posvećenosti komponovanju bio odlikaš i najbolji drug mnogima iz razreda.

Prvi na nišanu monstruma našao se Dragan Vlahović, plemeniti čovek koji je kao školsko obezbedjenje bio daleko više od toga. Omiljen generacijama učenika "krvave škole" i vatreni iskreni navijač crno- belih, ubijen je na radnom mestu na kojem je želeo da radi do penzije. 

Ubijene petakinje Ana Božović i Bojana Asović, sedmakinje Sofija Negić, Ema Kobiljski, Angelina Aćimović, Mara Anđelković, Adriana DukićKatarina Martinović su bile male princeze. 

Bojana i Mara su pravile fantastične crteže i planirale da upišu dizajnersku školu i Likovnu akademiju. Mara je trenirala karate, a Bojana gimnastiku.

Ana i Sofija bile opsednute muzikom svaka na svoj način. 
Sofija je strastveno igrala tenis i skijala, a Ana tekvondo i bila je malo spretno i preslatko "čudo".

Sofija je htela da se bavi prirodnim naukama. 

Katarina je bila na putu ka profesionalnoj baletskoj karijeri, doj je Ema htela da dostigne svog tatu u odbojci. 

Dugonoga Angelina je maštala o karijeri svetskog foto modela i saradnji sa prestižnim modnim kompanijama. Uživala je u poziranju.

Adriana je već znala da želi studira biologiju u Francuskoj koja joj je bila drugi dom.
Svi ovi planovi malih ljudi i njihovog Dragana  su 3. maja zaključani zločinom koji je iza sebe ostavio patnju do neba.

Na fejsbuku na grupama svakodnevno se dele fotografije žrtava masakra u Oš"Vladislav Ribnikar" kojima se uspomena na ono što su bili, čemu su stremili i šta su hteli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Tanja

25.11.2023 12:23

Zavio nas u crno najmlađi masovni ubica na svetu, roditelji su ga vaspitali da puca bude ohol,zavidan,zasto ga nisu učili drugastvu, ne savršenosti,ljubavi .... zasto sestra sipa domestos drugarima.... Zasto je majka najmlađeg masovng ubice letos krenula na more sa cerkom,renovira stan, i dalje besramno radi u prosveti i gleda da izvrdaju i pobegnu u London ili na Havaje.