"TELO JE BILO UNAKAŽENO": Završena obdukcija Zorana iz Jagodine - ubica koristio hladno oružje!

Autor:

Hronika

22.11.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telefon ubijenog je poslat na veštačenje.

"TELO JE BILO UNAKAŽENO": Završena obdukcija Zorana iz Jagodine - ubica koristio hladno oružje!

Foto: Privatna arhiva, Shutterstock

Zoran S. ubijen

Mladiću D.B. (18) po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini određen je pritvor zbog sumnje da je ubio Zorana S. (70) u naselju Starina.

Osumnjičeni pred tužiocem nije želeo da iznosi odbranu.

- Za sada nije poznat motiv ubistva Z.S. u Jagodini, budući da se u tužilaštvu osumnjičeni D.B. branio ćutanjem. Obavljena je obdukcija tela oštećenog, ubistvo je izvršeno ubotrebom hladnog oružja – nožem, koji je pronađen na licu mesta. Istraga je u toku, u narednom periodu preduzeće se sve neophodne dokazne radnje, obaviće se ispitivanje svedoka i naložiće se obavljanje potrebnih veštačenja - kažu iz Višeg javnog tužilaštva u Jagodini.

Zločin

- Telo je bilo unakaženo. Zoran S. je tučen šipkom, ubadan, a potom preklan. D. B. osumnjičen za njegovo ubistvo pozvao je druga, rekao mu šta je uradio, a potom mirno sačekao policiju kojoj nije hteo da otkrije motiv ubistva. Trenutno se ispituje u kakvom je odnosu bio sa žrtvom - kaže izvor blizak slučaju.

Tim povodom, telefon ubijenog je poslat na veštačenje.

MUP je saopštio da je prošle srede oko 15 časova sa više udaraca najverovatnije nanetih oštrim i tupim predmetom usmrtio sedamdesetogodišnjeg muškarca u njegovom stanu u Jagodini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading