UZNEMIRUJUĆA SAZNANJA O UHAPŠENIM BOMBAŠIMA! Dugo pratili decu Kosmajca, imali uvid u svaki korak - evo šta je policija sve pronašla kod Duce sa Olimpa!

Autor:

Hronika

17.11.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je tokom pretresa pronašla nacrtane rute i mape kretanja dve ćerke i sina pokojnog biznismena!

UZNEMIRUJUĆA SAZNANJA O UHAPŠENIM BOMBAŠIMA! Dugo pratili decu Kosmajca, imali uvid u svaki korak - evo šta je policija sve pronašla kod Duce sa Olimpa!

Foto: St/Branislav Jovanović, Tanjug/Sava Radovanović

Dušan Krstić zvani Duca sa Olimpa (59) i njegova supruga Džesika R.T. (39), inače državljanka Australije, koji su uhapšeni u akciji policije po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da su na dve kuće u vlasništvu porodice Dragoslava Kosmajca bacili bombe, mesecima su pratili decu pokojnog biznismena!

Kako se saznaje, policija je tokom pretresa pronašla nacrtane rute i mape kretanja dve ćerke i sina pokojnog biznismena!

- Sumnja se da je mesecima pratio ćerke i sina Dragoslava Kosmajca. Kod Krstića su pronađene nacrtane rute i šeme, spiskovi kuda se tačno kreću i gde provode vreme, ali i nekoliko toki vokija - otkriva izvor Kurira.

Podsetimo, pisali smo ranije da je nepoznata osoba bacila bombu  u dvorište kuće u Ulici Milana Rakića oko 10 časova, na svu sreću naprava nije eksplodirala. 

Kuća je ograđena i opremljena kamerama, prolaznici su u strahu iz razloga što se ovako nešto ovoj porodici već dogodilo u relativno kratkom periodu.

Komšije su samo kratko otkrile da je eksplozivnu napravu pronašla ćerka Dragoslava Kosmajca kada je izašla u dvorište ove kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading