OTKRIVENO KO SU UHAPŠENI SURPUŽNICI-BOMBAŠI ZBOG NAPADA NA KOSMAJCE! Muškarac dobro poznat javnosti - imao veze sa Kneletom i Goksijem Bombašem!

Autor:

Hronika

17.11.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno pozadina napada na Kosmajce je osveta zbog ubistva i pokušaja ubistva iz devedesetih godina.

OTKRIVENO KO SU UHAPŠENI SURPUŽNICI-BOMBAŠI ZBOG NAPADA NA KOSMAJCE! Muškarac dobro poznat javnosti - imao veze sa Kneletom i Goksijem Bombašem!

Foto: Brana Jovanović, Tanjug/Sava Radovanovi'

Nakon što su juče uhapšeni supružnici Džesika R. T. (39) i Dušan Krstić Duca (59) zbog sumnje da su bacili bombe na dve kuće na Zvezdari u vlasništvu porodice pokojnog biznismena Dragoslava Kosmajca, isplivali su novi detalji o nemilim događajima.

Kako se nezvanično saznaje, navodno pozadina napada na Kosmajce je osveta zbog ubistva i pokušaja ubistva iz devedesetih godina.

- Uhapšeni Krstić je devedesetih bio poznat na Zvezdari. Zvali su ga Duca sa Olimpa. Družio se sa Goranom Marjanovićem, zvanim Goksi bombaš, i sa Aleksandarom Kneževićem Kneletom, žestokim momcima iz devdesetih - kaže izvor Kurira.

Goksi Bombaš je ubijen 1995. u kafiću na Olipmu, a Knele je likvidiran 1992. godine u hoetlu "Hajat" u Beogradu.

Ranije su mediji pisali da je i sam Dušan Krstić Duca bio na meti, a kako su navodili on je ranije, neko vreme bio u Australiji, navodno u tamošnjem zatvoru.

- Žena koja je uhapšena sa Krstićem zbog sumnje da su bacili bombe na kuće porodice Kosmajac, državljanka je Australije - kaže izvor Kurira.

Podsetimo, pisali smo ranije da je nepoznata osoba bacila bombu juče u dvorište kuće u Ulici Milana Rakića oko 10 časova, na svu sreću naprava nije eksplodirala. 

Kuća je ograđena i opremljena kamerama, prolaznici su u strahu iz razloga što se ovako nešto ovoj porodici već dogodilo u relativno kratkom periodu.

Komšije su samo kratko otkrile da je eksplozivnu napravu pronašla ćerka Dragoslava Kosmajca kada je izašla u dvorište ove kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading