TRI BOMBE BAČENE, JEDNA ZAVRŠILA U KOMŠIJINOM DVORIŠTU! Novi detalji napada na porodicu Dragoslava Kosmajca!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kuću Dragoslava Kosmajca bačene su tri bombe, jedna je eksplodirala.

TRI BOMBE BAČENE, JEDNA ZAVRŠILA U KOMŠIJINOM DVORIŠTU! Novi detalji napada na porodicu Dragoslava Kosmajca!

Foto: Republika, Tanjug/Sava Radovanović, Shutterstock

Sinoć je oko ponoći na Zvezdari u dvorišu porodične kuće pokojnog Dragoslava Kosmajca došlo do eksplozije, koju je prijavila njegova udovica Aleksandra koja je bila u kući sa jednim sinom.

Od jutros su na licu mesta službe policije, vatrogasci i Hitna pomoć, koji svi zajedno aktivno rade na rasvetljavanju ovog slučaja.

Republika

Foto: Brana Jovanović

Poliija ispred doma Dragoslava Kosmajca

Kako saznajemo, u roku od 24 časa su bačene tri bombe. Prva je bačena preksinoć, a dve noćas, jedna je sinoć oko ponoći eksplodirala. Druga bomba je pala na nezgodno mesto i da se aktivirala, bilo bi strašno, otkrivaju nam naši sagovornici.

Naprava koja je preksinoć bačena, upala je u komšijino dvorište, te se pretpostavlja da su se zato napadači vratili ponovo i bacili druge dve u dvorište porodice Kosmajac.

Bomba koja je bačena 7. novembra, pronađena je tek sutradan u popodnevnim časovima. Kamere koje su postavljene na zidine oko kuće i samoj kući, usnimile su nepoznato lice, ali još uvek ne postoje informacije o tome o kome se radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading