ZNALE JEDNA ZA DRUGU?! UBICA IZ KRUŠEVCA IMAO ZAJEDNIČKU SLIKU SA ZENOM I SA ŠVALERKOM! Na istoj slici grli obe - kakva BIZARNOST! (FOTO)

Autor:

Hronika

13.11.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac ubio suprugu, teško ranio ljubavnicu i izvršio samoubistvo pred policajcima.

ZNALE JEDNA ZA DRUGU?! UBICA IZ KRUŠEVCA IMAO ZAJEDNIČKU SLIKU SA ZENOM I SA ŠVALERKOM! Na istoj slici grli obe - kakva BIZARNOST! (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/zoran.ristic.90281943?__tn__=-UC*F

U kruševačkom naselju Rasadnik jutros je došlo do stravičnog zločina. Zoran R. (54) je nakon svađe sa vanbračnom suprugom pucao u nju iz pištolja i teško je ranio u glavu. Nakon toga, on je nastavio svoj krvavi pohod i na putu između Jasike i Kukljina ubio svoju suprugu, za koju se pretpostavlja da mu je bila bračna partnerka. Sve se odigralo pred očima policajaca koji su odmah reagovali, ali nažalost, nisu uspeli da spasu život dvoje ljudi.

Prema nezvaničnim informacijama, Zoran R. je jutros krenuo u svoj krvavi pohod oko 6.30 sati. Nakon što je izvršio zločin nad svojom suprugom, on je pokušao da pobegne svojim automobilom. Međutim, policija ga je sustigla i opkolila na putu između Stragara i Milutovca. Kada je shvatio da nema kud, Zoran R. je izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu.

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/zoran.ristic.90281943?__tn__=-UC*F

 


Prema rečima dobro obaveštenih izvora, Zoran R. je nakon svađe sa svojom vanbračnom suprugom, koja je završila teškim ranjavanjem, otišao u potragu za svojom suprugom i ljubavnicom. Navodno su se svi zajedno fotografisali i objavili slike na društvenim mrežama. Međutim, ova srećna slika je prekinuta krvavim zločinom.

Lekari Opšte bolnice u Kruševcu potvrdili su da je žena I.K. (44) primljena u jedinicu intenzivne nege sa teškom povredom glave. Njeno stanje je životno ugroženo i ona se nalazi u besvesnom stanju.

- On je nakon zločina pokušao da pobegne svojim automobilom. Međutim, između Stragara i Milutovca ga je sustigla policija, a zatim i opkolila. Kada je video da nema kud, muškarac je izvršio samoubistvo - navodi dobro obavešten izvor Informera.

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/zoran.ristic.90281943?__tn__=-UC*F

 

Direktorka bolnice, dr Vesna Stević Gajić, izjavila je da će više detalja o njihovom pacijentu biti poznato nakon što se sprovede detaljna istraga koju obavlja policija i Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Ova tragedija je potresla celu zajednicu u Kruševcu. Zoran R. i njegova supruga ostavili su za sobom troje dece, dok se o stanju ljubavnice I.K. moli celo naselje Dedina. Policijska uprava u Kruševcu i Više javno tužilaštvo nastavljaju sa istragom ovog stravičnog zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading