PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA KRVAVOG PIRA U KRUŠEVCU! Ljubavnicu teško ranio, pa ubio suprugu - na kraju SEBI PRESUDIO (FOTO GALERIJA)

Autor:

Hronika

13.11.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je ispalio hice na svoju ljubavnicu, muškarac se uputio ka selu Stagari gde je usmrtio svoju suprugu.

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA KRVAVOG PIRA U KRUŠEVCU! Ljubavnicu teško ranio, pa ubio suprugu - na kraju SEBI PRESUDIO (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@televizijakrusevac

Mesto ubistva

Rano jutros u Kruševcu, u naselju Rasadnik, dogodio se tragičan događaj u kome je život izgubilo dvoje ljudi. Kako saznajemo, oko 6.30 sati muškarac iz sela Milutovac Z. R. (54) je pucao iz vatrenog oružja u svoju suprugu i ljubavnicu, da bi potom presudio sebi.

Kako se navodi, muškarac je prvo teško ranio svoju ljubavnicu koja je prevezena u kruševačku Opštu bolnicu. Direktorka bolnice, dr Vesna Stević Gajić, potvrdila je da je žena primljena u jedinicu intenzivne nege sa teškom povredom glave. Njen život je ugrožen i nalazi se u besvesnom stanju.


Nakon što je ispalio hice na svoju ljubavnicu, muškarac se uputio ka selu Stagari gde je usmrtio svoju suprugu. Potom je nastavio putem ka selu Milutovac gde je, na putu između Jasike i Kukljina, izvršio samoubistvo u svom automobilu. Kako se navodi, muškarac se ubio u trenutku kada ga je policija opkolila kako bi ga uhapsila.

Ova tragična situacija šokirala je meštane sela Milutovac i okolnih naselja. Prema rečima meštana, muškarac je bio mirna i povučena osoba, a niko nije mogao da pretpostavi da bi mogao da izvrši ovakav zločin.

Detalji o ovom zločinu biće poznati nakon sprovedene detaljne istrage koju obavlja Policijska uprava Kruševac i Više javno tužilaštvo u Kruševcu. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je motiv ovog zločina ljubomora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading