ŠEST MESECI OD MASAKRA U OKOLINI MLADENOVCA: Meštani zahtevaju da Blažići odu iz sela

Autor:

Hronika

04.11.2023

05:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O revoltu meštana govori i činjenica da ostatak njegove porodice koja je na slobodi čuva policija.

ŠEST MESECI OD MASAKRA U OKOLINI MLADENOVCA: Meštani zahtevaju da Blažići odu iz sela

Foto: Instagram

Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je u optužnicu protiv Uroša Blažića, masovnog ubice iz okoline Mladenovca, a sud mu je produžio pritvor. Iza rešetaka ostaju i njegov otac, ujak i brat od ujaka. Meštani Dubone i Malog Orašja ne odustaju ni šest meseci posle masakra od zahteva da se cela porodica iseli iz njihovog komšiluka.

Kako kaže jedan od meštana Dubone, njima tu više nije mesto.

- Evo, 4. maj je za nekoga bio davno, ali su ovde rane preduboke i ostaće nezalečene. Da bismo kako-tako svi mi mogli da se vratimo životu, ne želimo nikoga od njih više da vidimo, da srećemo na ulici ili u prodavnici - kaže naš sagovornik.

Optužnica je napisana na 210 strana, a u njoj je do detalja opisano kako je Blažić ubio devet, a ranio 12 osoba.

Jezivi podatak ukazuje da je Blažić sa sobom, pored automatskog oružja, kalašnjikova iz kog je pucao, poneo i eksploziv, koji ima toliko veliku razornu moć da je broj žrtava mogao da bude mnogo veći. Srećom, Uroš Blažić je eksploziv zaboravio u mercedesu kojim se odvezao na mesto zločina.

O revoltu meštana govori i činjenica da ostatak njegove porodice koja je na slobodi čuva policija, pogotovo posle požara koji je u međuvremenu progutao kuću u kojoj je monstrum boravio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading