PESNIČIO DEVOJKU U KAFIĆU U ZEMUNU! Posle nasrnuo i na POLICIJU - oborili ga na zemlju pa se rvali!

Autor:

Hronika

20.10.2023

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi reagovala na ovu preteću situaciju, devojka je poslala poruku svojoj drugarici koja je odmah obavestila policiju.

PESNIČIO DEVOJKU U KAFIĆU U ZEMUNU! Posle nasrnuo i na POLICIJU - oborili ga na zemlju pa se rvali!

Foto: Shutterstock

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv L.B. (1995) zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanja sigurnosti i ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti u decembru 2022. godine u jednom ugostiteljskom objektu u Zemunu.

Prema informacijama, osumnjičeni je pretio svojoj bivšoj partnerki, a zatim napao i službena lica. Incident se desio dok je L.B. bio za stolom sa svojom bivšom partnerkom i njenim drugaricama, gde je počeo da viče i preti, uzrokujući strah njegovoj bivšoj partnerki.

Kako bi reagovala na ovu preteću situaciju, devojka je poslala poruku svojoj drugarici koja je odmah obavestila policiju. Po dolasku policije, L.B. je odbio da se legitimiše i nakon saznanja da će biti priveden, fizički je napao službeno lice, čime su obojica pala na zemlju. Nastavio je da šutira i napada policajce, uz pretnje da će ih prebiti i nanoseći lake telesne povrede dvojici policijskih službenika.

Tužilaštvo je predložilo sudu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i dva meseca za L.B. Očekuje se da će slučaj biti predmet suđenja kako bi se utvrdila odgovornost okrivljenog u vezi sa ovim incidentom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading