SVETI VASILIJE OSTROŠKI SPASAO ŽIVOT DVOJE MLADIH LJUDI: Na putu sa Ostroga za dlaku izbegnuta tragedija - slaviće ovo kao drugi rođendan (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač koji je izazvao sudar pobegao je sa mesta nesreće.

SVETI VASILIJE OSTROŠKI SPASAO ŽIVOT DVOJE MLADIH LJUDI: Na putu sa Ostroga za dlaku izbegnuta tragedija - slaviće ovo kao drugi rođendan (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

udes

Teška saobraćajna nesreća dogodila se juče u popodnevnim satima, kod mesta Bistrica, kada je vozač "golfa"  prešao u suprotnu kolovoznu traku zbog čega je tridesetsedmogodišnji vozač "mercedesa" koji mu je išao u susret sleteo sa puta i prevrnuo se na krov.

Kako saznajemo, vozač koji je izazvao sudar pobegao je sa mesta nesreće, mislići da su mladić i devojka poginuli od siline udara. 

- Vraćali su se iz manastira Ostrog, kada im je taj čovek u "golfu" presekao put. Sleteli su sa puta i isprevrtali se, a vozač je odmah pobegao. Njih dvoje imaju posekotine i dosta su se ugruvali - kaže za Republiku naš izvor upoznat sa slučajem.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Uzimajući u obzir čuda sa Ostroga, verujemo da je ovo samo još jedno u nizu, s obzirom na to da su mladić i devojka prošli sa lakšim telesnim povredama, a ovaj dan slaviće definitivno kao drugi rođendan.

Čuda Svetog Vasilija Ostroškog, rođenom u Popovom selu u Hercegovini 1610. godine sa krštenim imenom Stojan, i danas su nadaleko čuvena i prepričavana, a broj čuda koji su vezani za ovog svetitelja beskonačan je.

Popis njegovih isceljenja dugačak je i niko nikada ni u jedno od njih nije posumnjao.

Naime, policija u Prijepolju, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su L. B. (22) iz Podgorice, zbog ugrožavanja javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Osumnjičenom je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Prijepolju, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading