PIJAN AUSTRIJANAC PRETUKAO ŽENU NASRED BEOGRADA! Vređao je, pa je šamarao - ceo horor se desio u kući NAJBOLJEG PRIJATELJA!

Autor:

Hronika

09.10.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeno zdravstveno stanje trenutno nije poznato.

PIJAN AUSTRIJANAC PRETUKAO ŽENU NASRED BEOGRADA! Vređao je, pa je šamarao - ceo horor se desio u kući NAJBOLJEG PRIJATELJA!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Beogradska policija je, po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva, privela i zadržala M.K. (21) iz Austrije pod sumnjom da je brutalno pretukao svoju suprugu (22). Incident se dogodio pre dva dana, a M.K. je optužen za nasilje u porodici.

Prema informacijama, M.K. je fizički i verbalno napadao svoju suprugu, nazivajući je pogrdnim imenima i zadajući joj fizičke povrede. Tokom hapšenja, utvrđeno je da je imao više od dva promila alkohola u krvi.

Nesrećna žena je nakon napada prevezena u bolnicu, gde su joj lekari konstatovali povrede glave i lica. Njeno zdravstveno stanje trenutno nije poznato.

Prema dostupnim informacijama, M.K. i njegova supruga su nedavno stigli u Beograd i boravili kod prijatelja u Grocku, pre nego što se dogodio ovaj tragičan incident.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading