SUGRAĐANI U ŠOKU NAKON ŠTO SE ODBORNIK ZAPALIO ISPRED POLICIJSKE STANICE: Stanje povređenog i dalje KRITIČNO!

Autor:

Hronika

15.09.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici Topole i dalje su zapanjeni ovim incidentom i ističu da se ne sećaju da se bilo šta slično ikada desilo u njihovoj opštini.

SUGRAĐANI U ŠOKU NAKON ŠTO SE ODBORNIK ZAPALIO ISPRED POLICIJSKE STANICE: Stanje povređenog i dalje KRITIČNO!

Foto: shutterstock

Muškarac se polio benzinom

Odbornik Skupštine opštine Topola, D.M., koji se juče samozapalio nakon što se polio  benzinom ispred Policijske stanice u centru opštine, i dalje se nalazi u životnoj opasnosti, saopšteno je iz UKC Kragujevac.

- Stanje pacijenta je i dalje nepromenjeno. On je primljen na lečenje u Klinički centar Kragujevac, nalazi se u Jedinici intenzivnog lečenja centra za anesteziju i reanimatologiju. Pacijent je u teškom stanju, vitalno je ugrožen i priključen na mehaničku ventilaciju, potvrđeno je za RINU u UKC Kragujevac.

Stanovnici Topole i dalje su zapanjeni ovim incidentom i ističu da se ne sećaju da se bilo šta slično ikada desilo u njihovoj opštini.


- D. M. je bio na sednici skupštine koja se održavala juče popodne u ovoj opštini. Tokom noći se polio benzinom i zapalio u centru grada. Prilikom spašavanja nesrećnog čoveka i jednom policajcu je povređena ruka, rekao je ranije jedan od očevidaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading