UNAKAŽENO TELO LEŽALO NA AUTO-PUTU NOVI SAD- BEOGRAD! Crna tačka, nekoliko automobila prešlo preko njega?

Autor:

Hronika

08.09.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo muškarca koji je poginuo na auto-putu Novi Sad - Beograd poslato na obdukciju kako bi se identifikovalo.

UNAKAŽENO TELO LEŽALO NA AUTO-PUTU NOVI SAD- BEOGRAD! Crna tačka, nekoliko automobila prešlo preko njega?

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć

Još jedna stravična nesreća na auto-putu Novi Sad - Beograd dogodila se u noći između srede i četvrtka kada je nepoznati muškarac pretrčavao put i tom prilikom ga udarilo vozilo.

Kako je telo u potpunosti bilo neprepoznatljivo, te je zbog toga poslato na obdukciju kako bi se utvrdio identitet, sumnja se da je preko njega prešlo nekoliko vozila. 

- Muškarac je pretrčavao auto-put, a zatim ga je udarilo vozilo. Sumnja se da je možda preko njega prešlo još neko vozilo jer je, prema rečima očevidaca, unakaženo i neprepoznatljivo telo ležalo nasred puta. Policija nije mogla odmah da ga identifikuje, pa je telo poslato na obdukciju kako bi se utvrdio identitet. Česta je pojava nažalost da ljudi pretrčavaju auto-put i da dođe do nesreće. Tela budu samlevena. Na toj deonici su inače česte nesreće, kao da je ukleta - govori izvor za Alo.

Podsetimo, na istoj toj deonici su pre nekoliko dana poginuli motociklista L.T. (31) i njegov državljanin M.M. (28). L.T. je pao pod točkove prikolice teretnog vozila na licu mesta, dok je M.M. izdahnuo na putu ka bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading