HITNA ODLUKA - DODATNI SAOBRAĆAJNI ZNACI UPOZORENJA ZA POGREŠAN SMER: Na auto-putevima u roku od tri nedelje!

Autor:

Vesti

06.09.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana na autoputu “Miloš Veliki” dogodila se saobraćajna nesreća kada se jedno vozilo kretalo suprotnim smerom i direktno sudarilo sa drugim vozilom i zapalilo. Tom prilikom, jedna osoba je poginula, a dve povređene.

HITNA ODLUKA - DODATNI SAOBRAĆAJNI ZNACI UPOZORENJA ZA POGREŠAN SMER: Na auto-putevima u roku od tri nedelje!

Foto: pixabay.com

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić potpisao je danas nalog da se na svim isključenjima sa auto-puteva postave dodatni saobraćajni znaci upozorenja za kretanje u pogrešnom smeru.

- Potpisao sam nalog JP ‘Putevi Srbije’ da u roku od tri nedelje postavi na svim isključenjima sa auto-puteva dodatne saobraćajne znake upozorenja za kretanje u pogrešnom smeru. Odlučili smo da postavimo dodatne saobraćajne znake pored postojećih koji su postavljeni u skladu sa zakonom - napisao je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

Dodao je da je, nažalost, većina onih koji su vozili auto-putem u kontra smeru činili to namerno bez obzira na saobraćajnu signalizaciju.

Pre nekoliko dana na autoputu “Miloš Veliki” dogodila se saobraćajna nesreća kada se jedno vozilo kretalo suprotnim smerom i direktno sudarilo sa drugim vozilom i zapalilo. Tom prilikom, jedna osoba je poginula, a dve povređene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading