DVOJE DECE IZVUKLO DEBLJI KRAJ U UDESU KOD ORLOVAČE! Jeziva nesreća na Ibarskoj magistrali - hitno prevezeni u bolnicu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

28.08.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta se nalazi policija koja obavlja uviđaj.

DVOJE DECE IZVUKLO DEBLJI KRAJ U UDESU KOD ORLOVAČE! Jeziva nesreća na Ibarskoj magistrali - hitno prevezeni u bolnicu! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

U saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 17.45 sati dogodila na Ibarskoj magistrali u blizini groblja Orlovača, u smeru ka Čačku, sudarila su se dva automobila. Nesreća je rezultirala povređivanjem tri osobe. Prema informacijama koje su procurile, dvoje dece i jedna odrasla osoba su zadobili lakše telesne povrede.

Na objavljenom snimku na Instagram profilu "192_rs" može se videti da su oba automobila pretrpela značajnu materijalnu štetu. Na licu mesta se nalazi policija koja obavlja uviđaj. Srećom, saobraćaj na toj deonici nije obustavljen, iako se očekuje moguće usporeno kretanje vozila usled nesreće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Detalji o uzrocima nesreće i konkretnim povredama povređenih osoba još uvek nisu potpuno poznati.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading