I DALJE MISTERIJA ZBOG ČEGA JE VOZAČ SKRENUO U SUPROTNU TRAKU! Oba telefona izgorela u "Puntu", veštači se snimak sa interneta!

Autor:

Hronika

04.09.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se spekuliše da je suvozač Dejana J. snimao lajv tokom vožnje u kontra-smeru, da li je to tačno ili ne, može otkriti samo snimak sa interneta.

I DALJE MISTERIJA ZBOG ČEGA JE VOZAČ SKRENUO U SUPROTNU TRAKU! Oba telefona izgorela u "Puntu", veštači se snimak sa interneta!

Foto: /www.instagram.com/192_rs/

Dejan J. (51) stradao je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu "Miloš Veliki", dok je njegov suvozač Nenad K. (40) sa teškim telesnim povredama prebačen u Urgentni centar na reanimaciju. 

Od tada istražitelji pokušavaju da utvrde okolnosti pod kojima je došlo do direktnog sudara dva vozila i još uvek nije poznato da li je vozač namerno skrenuo u pogrešan smer zbog popularnog izazova, kako se polemiše na društvenim mrežama ili je došlo do nenamerne greške usled koje je izgubljen jedan život.

Republika

Foto: Društvene mreže, instagram.com/moj_beo_grad_/

Stravična nesreća na auto-putu Miloš Veliki

Kako Republika saznaje, telefoni stradalog i suvozača su izgoreli u automobilu, te se ne može dokazati da su snimali vožnju u kontra-smeru. Jedino što preostaje je snimak koji je osvanuo na internetu i koji se veštači.

Podsetimo, na društvenim mrežama se pojavio stravičan snimak direktnog sudara sa drugim vozilom i trenutak kada je automobil marke ''Fijat punto'' kojim je upravljao Dejan J. buknuo u plamenu. Ono što se na tom snimku vidi, jeste suzovač koji drži podignutu ruku tokom vožnje, a kako mnogi tvrde u ruci drži telefon i snima Instagram lajv.

Republika

Foto: facebook.com

Dejan J., nastradao u saobraćajnoj nesreći

Nakon ove nesreće oglasio se i MUP, sa jezivom crnom statistikom.

Za samo tri dana, od 1. do 3. septembra 2023. godine, u saobraćajnim nezgodama u Srbiji, poginulo je osam osoba, dok su dve zadobile teške telesne povrede opasne po život. Samo u nedelju, 3. septembra, poginulo je čak pet učesnika u saobraćaju.

U sudaru automobila marke „fijat punto“, koji se kretao suprotnim smerom, i „hjundaija“ na auto-putu Miloš Veliki na teritoriji Surčina, jedna osoba je poginula, dok je jedna teže, a jedna lakše povređena. Od siline udarca „fijat“ se zapalio i izgoreo, a policijski službenici utvrđuju sve činjenice i okolnosti u vezi s ovom saobraćajnom nezgodom.

Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda od 1. do 3. septembra, čak tri su, uključujući i nezgodu na auto-putu Miloš Veliki, izazvali vozači automobila koji su prešli u kolovoznu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera.

Takođe, najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda bila je i neprilagođena brzina, nakon čega su vozači gubili kontrolu nad vozilom i sleteli s puta.

Uprava saobraćajne policije sprovodiće akcije pojačane kontrole usmerene na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja kojima se najviše ugrožava bezbednost saobraćaja. 

Takođe, apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise kako bi sačuvali svoj i tuđe živote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading