POVREĐENA DECA SA ORLOVAČE HITNO PREBAČENA U TIRŠOVU! Evo u kom su stanju trenutno - pored njih povređena STARIJA OSOBA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

28.08.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na objavljenom snimku na Instagram profilu "192_rs" može se videti da su oba automobila pretrpela značajnu materijalnu štetu.

POVREĐENA DECA SA ORLOVAČE HITNO PREBAČENA U TIRŠOVU! Evo u kom su stanju trenutno - pored njih povređena STARIJA OSOBA! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Na Ibarskoj magistrali, tačnije kod "Krio gas pumpe", u smeru ka Čačku, dogodila se saobraćajna nesreća oko 18 sati.

U ovoj nesreći su povređena dva deteta i jedna starija osoba. Na lice mesta su brzo stigle dve ekipe Hitne pomoći kako bi pružile neophodnu medicinsku pomoć povređenima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Povređena deca su prevezena u Kliničko-bolnički centar "Tiršova", dok je treća povređena osoba prevezena u Urgentni centar. Detalji o ozbiljnosti povreda i trenutnom zdravstvenom stanju povređenih još uvek nisu poznati.

Na objavljenom snimku na Instagram profilu "192_rs" može se videti da su oba automobila pretrpela značajnu materijalnu štetu. Na licu mesta se nalazi policija koja obavlja uviđaj. Srećom, saobraćaj na toj deonici nije obustavljen, iako se očekuje moguće usporeno kretanje vozila usled nesreće.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading